1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Changing back to touchFLO from Home: HTC Hero

Discussion in 'Android Devices' started by smorrison, Dec 26, 2009.

  1. smorrison

    smorrison Lurker
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    25
    Posts:
    1
    Joined:
    Dec 26, 2009

    Dec 26, 2009
    1
    0
    25
    I changed from touchFLO to Android Home accidently setting it as default and taking away the option to easily change back.

    To change back all you need to do is:

    settings> applications> home> clear default

    go back to your home screen and press the home button now. u will be able to choose between android and touch flo from there.

    This applies to changing back to touchFLO except it's:

    settings> applications> touchFLO> clear default

    then back to your home screen
     

    Advertisement

  2. justjimjpc

    justjimjpc Premium Member
    Rank:
    None
    Points:
    663
    Posts:
    10,543
    Joined:
    Nov 3, 2008

    Nov 3, 2008
    10,543
    211
    663
    Washington DC, USA

    Welcome to the AF forums and enjoy your visits !! :cool:

    Please post in the correct forum ... this post was moved from introductions to hero forum
     
  3. mrgreenfrog

    mrgreenfrog Lurker
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    1
    Joined:
    Apr 15, 2010

    Apr 15, 2010
    1
    0
    5
    Every time i press the 'home' button I got touchflo constantly arguing with standard android homescreen, but when i check the "use as standard" it doesn't work, i get the same promt all the time... it also appears as a running app when i hold the button down :S not all the time though...

    does clearing touchflow fix this problem? does it clear out all my themes :(? is there a better way to fix this..?

    please help, living with that message on my hero is like its sucking out unnecessary time out of my life, vampire mobile...
     
Tags:

Share This Page

Loading...