1. Download our Official Android App: Forums for Android!
  2. We apologize for the disruption in email services! They are sending out now, but there is a backlog, so it may take a little time to catch up.

Root Changing boot animation?

Discussion in 'Android Devices' started by kado2999, May 24, 2012.

  1. kado2999

    kado2999 Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    18
    Posts:
    37
    Joined:
    Apr 28, 2012

    Apr 28, 2012
    37
    10
    18
    Topic. I have tried one way where you re-edit the boot animation from the bootanimation.zip on the system/media file but it ended up in failure where the screen turns black and shows no boot animation. Does the marquee require something specific?
     

    Advertisement

  2. lMonsterl

    lMonsterl Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    213
    Posts:
    1,313
    Joined:
    Jul 18, 2011

    Jul 18, 2011
    1,313
    602
    213
    Self-Employed
    U.S.
    Just has to be hdpi
     
  3. kado2999

    kado2999 Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    18
    Posts:
    37
    Joined:
    Apr 28, 2012

    Apr 28, 2012
    37
    10
    18
    Ok so when I'm in adobe Photoshop cs5 how would make sure it is in that mode?
     
  4. kado2999

    kado2999 Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    18
    Posts:
    37
    Joined:
    Apr 28, 2012

    Apr 28, 2012
    37
    10
    18
    So there is like no way to edit it to become HDPI? I have it sized to 480x800 even tried different formats of png still nothing. Nothing in settings about HDPI. I'm about to give up from this point.
     
  5. Bloodawn

    Bloodawn Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    313
    Posts:
    2,176
    Joined:
    Jul 16, 2011

    Jul 16, 2011
    2,176
    2,619
    313
    Male
    Illinois
    480x800 is hdpi. you'll have to set desc.txt to that too.

    make sure when you zip the animation you have it set to store.
     
  6. kado2999

    kado2999 Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    18
    Posts:
    37
    Joined:
    Apr 28, 2012

    Apr 28, 2012
    37
    10
    18
    Still nothing. I'm thinking adobe Photoshop is causing this.
     
  7. Bloodawn

    Bloodawn Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    313
    Posts:
    2,176
    Joined:
    Jul 16, 2011

    Jul 16, 2011
    2,176
    2,619
    313
    Male
    Illinois
    There's nothing wrong with using Photoshop for it, its what I use.
     
  8. mogulmongler

    mogulmongler Newbie
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    19
    Joined:
    Jun 4, 2012

    Jun 4, 2012
    19
    4
    16
    Can someone please explain to me how I can remove the boot animation and the shutdown animation. I'd like just a blank screen.
     
Tags:

Share This Page

Loading...