1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Support Changing Vm heap size

Discussion in 'Android Devices' started by crowruin, Aug 9, 2013.

  1. crowruin

    crowruin Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    28
    Posts:
    83
    Joined:
    May 14, 2013

    May 14, 2013
    83
    13
    28
    Male
    Student
    Santa Ana,CA
    I currently have a vm heap size of 48 would it have a positive effect on performance if i change it to 60 im currently running KROM V4
     

    Advertisement

  2. pyro_guy0001

    pyro_guy0001 Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    63
    Posts:
    382
    Joined:
    May 16, 2013

    May 16, 2013
    382
    88
    63
    Male
    Goodwill-DSU depaertment
    Texas
    Mine is around 80. It helps
     
  3. crowruin

    crowruin Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    28
    Posts:
    83
    Joined:
    May 14, 2013

    May 14, 2013
    83
    13
    28
    Male
    Student
    Santa Ana,CA
    I tried to change it to 80 with ram Manger pro but I get this
     

    Attached Files:

  4. pyro_guy0001

    pyro_guy0001 Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    63
    Posts:
    382
    Joined:
    May 16, 2013

    May 16, 2013
    382
    88
    63
    Male
    Goodwill-DSU depaertment
    Texas
  5. crowruin

    crowruin Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    28
    Posts:
    83
    Joined:
    May 14, 2013

    May 14, 2013
    83
    13
    28
    Male
    Student
    Santa Ana,CA
    I already flashed that mod
     
  6. pyro_guy0001

    pyro_guy0001 Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    63
    Posts:
    382
    Joined:
    May 16, 2013

    May 16, 2013
    382
    88
    63
    Male
    Goodwill-DSU depaertment
    Texas
    1376064447497.jpg
    Yea mine is higher and my phone seems smoother
     
  7. crowruin

    crowruin Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    28
    Posts:
    83
    Joined:
    May 14, 2013

    May 14, 2013
    83
    13
    28
    Male
    Student
    Santa Ana,CA
    What apps did you use
     
  8. crowruin

    crowruin Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    28
    Posts:
    83
    Joined:
    May 14, 2013

    May 14, 2013
    83
    13
    28
    Male
    Student
    Santa Ana,CA
    Which value do I change
     

    Attached Files:

  9. pyro_guy0001

    pyro_guy0001 Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    63
    Posts:
    382
    Joined:
    May 16, 2013

    May 16, 2013
    382
    88
    63
    Male
    Goodwill-DSU depaertment
    Texas
    I use ROM toolbox go to build prop editor and slide u see the tweats I set mine at 100 seems the best
     
  10. crowruin

    crowruin Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    28
    Posts:
    83
    Joined:
    May 14, 2013

    May 14, 2013
    83
    13
    28
    Male
    Student
    Santa Ana,CA
    well I changed it to 124m ill see how it runs thanks
     
  11. pyro_guy0001

    pyro_guy0001 Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    63
    Posts:
    382
    Joined:
    May 16, 2013

    May 16, 2013
    382
    88
    63
    Male
    Goodwill-DSU depaertment
    Texas
    Sometimes I switch to see the difference but your welcome
     

Share This Page

Loading...