1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Root Cheesecake apk?

Discussion in 'Android Devices' started by BKiv, Jun 22, 2012.

  1. BKiv

    BKiv Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    36
    Posts:
    40
    Joined:
    Dec 31, 2011

    Dec 31, 2011
    40
    1
    36
    NC
    Does anyone have it. All the links I've found are dead.
     

    Advertisement

  2. OutOfPhase

    OutOfPhase Premium Member
    Rank:
    None
    Points:
    523
    Posts:
    4,024
    Joined:
    Dec 7, 2010

    Dec 7, 2010
    4,024
    2,149
    523
    Retired Lineman
    Tampa, FL
    sent you a pm
     
    BKiv likes this.
  3. droidmn5

    droidmn5 Lurker
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    1
    Joined:
    Jun 22, 2012

    Jun 22, 2012
    1
    0
    5
    need it too please
     
  4. goldz28

    goldz28 Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    63
    Posts:
    319
    Joined:
    Jun 21, 2010

    Can you send it to me as well :thumb:
     
  5. CSamsel11

    CSamsel11 Newbie
    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    16
    Joined:
    Sep 9, 2012

    Sep 9, 2012
    16
    0
    15
    This has caused nothing but problems for me. I installed cheesecake and now when I try updating my os, it tells me 'a Motorola service account is required' and when I click set up, it goes into an endless loading screen. I contacted Motorola and told them my phone was rooted, and they said the root was causing this. So.. now I uprooted my phone, it still does it. And now I can't use cheesecake again since my phone is no longer rooted. I want to restore my entire phone to COMPLETELY out of the box settings, and get it back to as if it was the first day I got it. Any suggestions?
     
  6. dautley

    dautley Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    253
    Posts:
    1,823
    Joined:
    Jul 23, 2010

    Jul 23, 2010
    1,823
    502
    253
    Dickson, TN.
    You contacted Motorola and told them you were trying to cheesecake into their servers? Really?? :hmmmm: :shot: :D
    Okay, go here for instructions on how to FXZ back to stock .905 http://androidforums.com/bionic-all-things-root/480176-how-flash-5-9-902-5-9-905-rsdlite.html
     
  7. CSamsel11

    CSamsel11 Newbie
    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    16
    Joined:
    Sep 9, 2012

    Sep 9, 2012
    16
    0
    15
    No.. I told them I installed an app that made it so I can't update my os
     

Share This Page

Loading...