1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Chrome update

Discussion in 'Google' started by Clementine_3, Jan 16, 2014.

  1. Clementine_3

    Clementine_3 Android Expert
    VIP Member Thread Starter
    Rank:
     #27
    Points:
    1,043
    Posts:
    5,166
    Joined:
    Nov 16, 2009

    I just updated Chrome but the settings are not showing for the new bandwidth management?
    Has anyone updated and do you have the new option?
     

    Advertisement

  2. codesplice

    codesplice Elite Recognized Moderator
    Moderator
    Rank:
     #23
    Points:
    1,063
    Posts:
    8,459
    Joined:
    Oct 29, 2013

    Oct 29, 2013
    8,459
    9,622
    1,063
    Male
    SysAdmin
    Huntsville, AL
    I updated my Nexus 4 yesterday and the data saving option is there. I just updated Chrome on my Galaxy Nexus and I don't see the option... They are both reflecting (in Settings > About Chrome) version 32.0.1700.99, and both are on Android 4.4.2. Not really sure why one would have it and the other wouldn't.

    Very interesting.
     
    Clementine_3 likes this.
  3. electricpete

    electricpete Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    393
    Posts:
    2,055
    Joined:
    Jan 7, 2012

    Jan 7, 2012
    2,055
    1,017
    393
    Male
    Electrical Engineer
    I have an S4 running 4.3. updated chrome yesterday and there is a setting for bandwidth management with one checkbox... preload pages only on wifi.

    I'm not sure if it's new and not sure what that means exactly
     
    Clementine_3 likes this.
  4. Clementine_3

    Clementine_3 Android Expert
    VIP Member Thread Starter
    Rank:
     #27
    Points:
    1,043
    Posts:
    5,166
    Joined:
    Nov 16, 2009

    Yeah, I think that's always been there, it's the only thing showing on mine still. (im)Patiently waiting for the new options to show, hopefully they are rolling it out and it will magically appear.
     
  5. electricpete

    electricpete Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    393
    Posts:
    2,055
    Joined:
    Jan 7, 2012

    Jan 7, 2012
    2,055
    1,017
    393
    Male
    Electrical Engineer
    Weird.....in the last 30 minus since I posted, another option showed up....reduce data usage! I have no idea why it didn't show the first time I started chrome after updating it. There are no obvious triggers for this change on my part....didn't reboot or anything else.
     
    codesplice and Clementine_3 like this.
  6. imdeb

    imdeb Member
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    34
    Joined:
    Feb 24, 2014

    Feb 24, 2014
    34
    2
    16
    same things happened with my chrome,don't know what fishy they are doing with our beloved chrome.
     

Share This Page

Loading...