1. Download our Official Android App: Forums for Android!

chromecast with xfinity?

Discussion in 'Chromecast' started by dontpanicbobby, Dec 28, 2013.

  1. dontpanicbobby

    dontpanicbobby 100% That Guy
    VIP Member Thread Starter
    Rank:
     #16
    Points:
    1,563
    Posts:
    14,805
    Joined:
    Dec 31, 2011

    Dec 31, 2011
    14,805
    9,309
    1,563
    Male
    Boston MA USA
    Anybody get this to work with comcast's xfinity entertainment system; The new one they talk about on the TV commercials saying routers are outmoded? How did you do it? What did you have to change.
     

    Advertisement

  2. EarlyMon

    EarlyMon The PearlyMon
    VIP Member
    Rank:
     #1
    Points:
    5,218
    Posts:
    57,591
    Joined:
    Jun 10, 2010

    Jun 10, 2010
    57,591
    70,376
    5,218
    New Mexico, USA
    Chromecast doesn't support xfinity yet, the Plair 2 does, sorry.
     
    dontpanicbobby likes this.
  3. dontpanicbobby

    dontpanicbobby 100% That Guy
    VIP Member Thread Starter
    Rank:
     #16
    Points:
    1,563
    Posts:
    14,805
    Joined:
    Dec 31, 2011

    Dec 31, 2011
    14,805
    9,309
    1,563
    Male
    Boston MA USA
    Thanks Earlymon. I'll look into it. My littlest was very disappointed she couldn't watch netflix on her TV for Xmas. I just hope Amazon doesn't give me the run around on returning the Cast.
     
  4. macjay420

    macjay420 Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    53
    Posts:
    352
    Joined:
    Jun 22, 2011

    Jun 22, 2011
    352
    53
    53
    CA
    Thats funny ive been using chromecast with xfinity for a couple weeks now
     
  5. macjay420

    macjay420 Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    53
    Posts:
    352
    Joined:
    Jun 22, 2011

    Jun 22, 2011
    352
    53
    53
    CA
    My service with xfinity is new. Not the chromecast..Dont believe everything you read...;-)
     
  6. EarlyMon

    EarlyMon The PearlyMon
    VIP Member
    Rank:
     #1
    Points:
    5,218
    Posts:
    57,591
    Joined:
    Jun 10, 2010

    Jun 10, 2010
    57,591
    70,376
    5,218
    New Mexico, USA
    Glad it's working for you for the past few weeks.
     
  7. dontpanicbobby

    dontpanicbobby 100% That Guy
    VIP Member Thread Starter
    Rank:
     #16
    Points:
    1,563
    Posts:
    14,805
    Joined:
    Dec 31, 2011

    Dec 31, 2011
    14,805
    9,309
    1,563
    Male
    Boston MA USA
    I'll give it another shot later this week.
     
  8. dontpanicbobby

    dontpanicbobby 100% That Guy
    VIP Member Thread Starter
    Rank:
     #16
    Points:
    1,563
    Posts:
    14,805
    Joined:
    Dec 31, 2011

    Dec 31, 2011
    14,805
    9,309
    1,563
    Male
    Boston MA USA
    Needless to say no progress back in 2014 but I got it to work with a new cable box that can do DVR. I guess it was a Comcast hardware issue or maybe it was the TV?
     

Share This Page

Loading...