1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Cinci bell unboxing for the B2

Discussion in 'Android Devices' started by behold_this, Jul 27, 2010.

  1. behold_this

    behold_this Android Expert
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    143
    Posts:
    1,419
    Joined:
    Nov 18, 2009

    Nov 18, 2009
    1,419
    243
    143

    Advertisement

  2. behold_this

    behold_this Android Expert
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    143
    Posts:
    1,419
    Joined:
    Nov 18, 2009

    Nov 18, 2009
    1,419
    243
    143
    Wow they really did steal eugene's rom! Right down to the android splash screen. As well as the old outdated astro app!
     
  3. boloj

    boloj Member
    Rank:
    None
    Points:
    36
    Posts:
    30
    Joined:
    Jan 22, 2010

    Jan 22, 2010
    30
    6
    36
    Wow they copy and pasted BH_Man's rom. Even the connect music player I wonder if they can do that i think the Connect Music Players is copyright of Motorola
     
  4. cheenachatze

    cheenachatze Member
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    70
    Joined:
    Apr 19, 2010

    Apr 19, 2010
    70
    6
    16
    Did you notice how fast this thing boots? It took less than one minute from the moment he pressed the button until the wallpaper appeared. It takes about two minutes on my phone..
     
  5. Mastermind278

    Mastermind278 Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    53
    Posts:
    283
    Joined:
    Dec 11, 2009

    Not to mention they kept the modified X10 Digital Clock Widget from Eugene!! :rolleyes: These guys are calling it their MODIFIED version but in reality it is Eugene's Modified version. They need to give credit where it is due!
     
  6. dctony2010

    dctony2010 Member
    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    42
    Joined:
    Feb 4, 2010

    Feb 4, 2010
    42
    0
    15
    Were there any problem's with Eugene's mod such as no sound, vibrate, or camera? If so, I wonder if Cinci Bell's version fixed those issues.
     
  7. psz

    psz Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    43
    Posts:
    315
    Joined:
    Apr 10, 2010

    Apr 10, 2010
    315
    27
    43
    Only the Galaxy ROMs ever had those problems. And that was only because Galaxy drivers don't work 100% on the Behold II.


    NONE of the other 1.6 ROMs ever had vibrate or camera issues.



    Take5, however, did have more FC's than the OEM 1.6 Tweaked, due to being based on a "Leaked" version of 1.6, and not a "Final" version.

    Take5 appears, pretty outright, to be the ROM on those phones.
     
  8. fallenturtle

    fallenturtle Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    36
    Posts:
    163
    Joined:
    Nov 24, 2009

    Nov 24, 2009
    163
    6
    36
    graphic designer
    San Francisco, CA
    Is that the one that looks like TuneWiki?
     
  9. boloj

    boloj Member
    Rank:
    None
    Points:
    36
    Posts:
    30
    Joined:
    Jan 22, 2010

    Jan 22, 2010
    30
    6
    36
    Yeah that's the one
     
  10. fallenturtle

    fallenturtle Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    36
    Posts:
    163
    Joined:
    Nov 24, 2009

    Nov 24, 2009
    163
    6
    36
    graphic designer
    San Francisco, CA
    Is the apk available somewhere to push? I've wanted to search for it, but I wasn't sure what it's name was.
     
  11. suyash1

    suyash1 Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    38
    Posts:
    216
    Joined:
    Apr 9, 2010

    Apr 9, 2010
    216
    19
    38
    Student
    Somerville, MA
    here you go MusicPlayer.apk i think this is the right one i just renamed it to push it through adb but you can install with astro or any file manager
     
  12. bakasamaz

    bakasamaz Member
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    33
    Joined:
    Jul 15, 2009

    Jul 15, 2009
    33
    1
    16
    Pelajar
    any developers out there who get their hands on to this device willing to port over the rom for us to enjoy?? :p
    I heard Cinci Bell use the same tower as T-mobile!? so this is an identical product in and out !?? porting the rom should be piece a cake yes??
     
  13. suyash1

    suyash1 Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    38
    Posts:
    216
    Joined:
    Apr 9, 2010

    Apr 9, 2010
    216
    19
    38
    Student
    Somerville, MA
    this rom is take5. bh_man made it. you can download it on androidspin
     
  14. Nu11u5

    Nu11u5 Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    88
    Posts:
    263
    Joined:
    Feb 3, 2010

    Feb 3, 2010
    263
    234
    88
    IT Customer Support
    Rolla, MO, USA
    I would still like to confirm this. Even if it is BH_MAN's ROM they may have made some changes for performance or stability (not that it wasn't already good).
     
  15. mwl1119

    mwl1119 Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    78
    Posts:
    880
    Joined:
    May 21, 2010

    May 21, 2010
    880
    82
    78
    Cincinnati, Ohio
    Their is a Cincinnati Bell store down the street that has one on demo I looked at it yesterday and to me it looks like Take5.
     
  16. fallenturtle

    fallenturtle Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    36
    Posts:
    163
    Joined:
    Nov 24, 2009

    Nov 24, 2009
    163
    6
    36
    graphic designer
    San Francisco, CA
    Didn't Take5 use the ring battery indicator? It's been a while, but I thought it did.
     
  17. bakasamaz

    bakasamaz Member
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    33
    Joined:
    Jul 15, 2009

    Jul 15, 2009
    33
    1
    16
    Pelajar
    Okay Framework wise I would say it's probably take5 but kernel wise it's the latest Samsung's NOT pre-released like the one on take5.
    I wish someone like Nu11u5, Bhman and microhaxo could port this rom over! now the question is who has this phone on hands and willing to dump the rom :D
     
  18. behold_this

    behold_this Android Expert
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    143
    Posts:
    1,419
    Joined:
    Nov 18, 2009

    Nov 18, 2009
    1,419
    243
    143
    The bigger question is who even uses Cincinnati Bell? Lol my guess is that if someone does use cinci and did by some fluke buy this pos they would probably be very uninformed and have no clue how to or desire to do a system dump
     
  19. mwl1119

    mwl1119 Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    78
    Posts:
    880
    Joined:
    May 21, 2010

    May 21, 2010
    880
    82
    78
    Cincinnati, Ohio
    Actually around in this area Cincinnati Bell has the best 3G coverage. My friend has the 3G Blaze through them and the speedtest says his phone smokes mine even when I am in hspa.

    I get around 5MB down and he gets around 7MB.

    The problem is when you leave the area your stuck on at&t.
     
  20. bakasamaz

    bakasamaz Member
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    33
    Joined:
    Jul 15, 2009

    Jul 15, 2009
    33
    1
    16
    Pelajar
    Based on the spec of cinci website : 3G 1700/2100 MHz meaning they use T-Mobile 3G frequency bands. that's weird if your phone roamed to ATT??:thinking: hmm...

    Oopps on second thought!! I found this of Google: AT&T Wireless and Cincinnati Bell Sign GSM/GPRS Roaming Agreement. :p
    They use Tmobile 3G access only within Cinci own coverage area and ATT GSM/GPRS outside.
     
  21. mwl1119

    mwl1119 Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    78
    Posts:
    880
    Joined:
    May 21, 2010

    May 21, 2010
    880
    82
    78
    Cincinnati, Ohio
    They do not use T-mobile's network by its self. Their whole local coverage is T-mobile plus their own 3G only network overlaying it. Basically my friend's Cincinnati Bell phone can use all the towers my Slide uses plus 3G towers I can't use. But once he leaves the local area he is stuck with at&t.
     
  22. mmandros

    mmandros Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    18
    Posts:
    84
    Joined:
    Feb 14, 2010

    Feb 14, 2010
    84
    12
    18
    Project Manager
    Roanoke VA
    It did/does. I just got the time today to flash the new v3 rom. There must be some mods.
     
  23. coolshades

    coolshades Member
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    60
    Joined:
    Apr 20, 2010

    Apr 20, 2010
    60
    1
    16
    I wonder if BH_MAN can confirm this with his inside source, or may even get a ROM dump?!! :rolleyes:

    Cool
     

Share This Page

Loading...