1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Support Clock stopped!

Discussion in 'Android Devices' started by johnaachen, May 18, 2010.

  1. johnaachen

    johnaachen Well-Known Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    86
    Joined:
    Apr 14, 2010

    Apr 14, 2010
    86
    0
    15
    My clock has stopped on my home screen at 20.58 last night!

    What is that all about? I am with Vodafone and set it to update from network..has Vodafone crashed?!
     

    Advertisement

  2. geraerb

    geraerb Newbie
    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    11
    Joined:
    May 11, 2010

    May 11, 2010
    11
    0
    15
    Do you use any task killer ??

    You have probably killed all running tasks, including the clock.
    Please be carefull with these apps and select the tasks that do not need to be killed.

    A reboot will solve you're problem.
     
  3. greenhornetuk

    greenhornetuk Newbie
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    27
    Joined:
    May 15, 2010

    May 15, 2010
    27
    2
    16
    Mine did the same and i was not running any task killers, stopped around 1am and i didnt wake up in time for work. my alarm also doesnt like to work before 7am.
     
  4. vfxdee

    vfxdee Member
    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    32
    Joined:
    Apr 30, 2009

    Apr 30, 2009
    32
    0
    15
    Mine did the same thing. The clock process seems to crash when it tries to update through the cell network. I only have EDGE in my area, so there might be a problem with that....maybe a timeout? At any rate, tell it not to update from the cell network and your problem should be fixed.
     
  5. werthers

    werthers Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    58
    Posts:
    262
    Joined:
    Apr 14, 2010

    Apr 14, 2010
    262
    15
    58
    Manchester UK
    You need to wind the clock up ;)
     
  6. voodoomike

    voodoomike Newbie
    Rank:
    None
    Points:
    36
    Posts:
    24
    Joined:
    May 10, 2010

    May 10, 2010
    24
    1
    36
    UK
    I had the same problem last night as well, although I figured that I'd killed a required process with my task killer.

    Maybe something spooky happened to all of us last night? ;)
     

Share This Page

Loading...