1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Root CM6/CM7 questions

Discussion in 'Android Devices' started by ninjakyle, Feb 16, 2011.

  1. ninjakyle

    ninjakyle Well-Known Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    36
    Posts:
    183
    Joined:
    Apr 23, 2010

    Apr 23, 2010
    183
    6
    36
    musician, speaker
    Indiana
    Running CM6

    1. can I upgrade to CM7 without wiping? Don't want to loose all my settings.

    2. should I just wait for a finished CM7 or upgrade now?

    3. Is there a way to get flickr on CM without just website? Sense had it built in so I could click a picture and post it to flickr.

    Thanks
     

    Advertisement

  2. Medion

    Medion Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    233
    Posts:
    1,851
    Joined:
    Aug 14, 2010

    Aug 14, 2010
    1,851
    957
    233
    Male
    Auburn, WA
    1. You might be able to, but I wouldn't recommend it. Not all of the settings are the same. Give it a try, but make a backup first, and be prepared to do a full wipe if needed.

    2. I'd wait at least for RC1 at this point, with the understanding that some of your current features will be missing (IE, 720p camera support).

    3. No idea, I don't use Flickr.
     
  3. Taylored

    Taylored Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    78
    Posts:
    689
    Joined:
    May 20, 2010

    May 20, 2010
    689
    60
    78
    IT Recruiter
    GA
    I would not recommend flashing CM7 over CM6. They are not at all the same.

    also agree with Medion, just wait for CM7 RC1. it should hit in the next 12 hours.
     
  4. ninjakyle

    ninjakyle Well-Known Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    36
    Posts:
    183
    Joined:
    Apr 23, 2010

    Apr 23, 2010
    183
    6
    36
    musician, speaker
    Indiana
    Sounds like RC1 isn't very stable yet. I think I will stick with CM6 for now.
     
  5. Medion

    Medion Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    233
    Posts:
    1,851
    Joined:
    Aug 14, 2010

    Aug 14, 2010
    1,851
    957
    233
    Male
    Auburn, WA
    It is, they just goofed and forgot one file. It's been pulled and should be re-uploaded "soon." There was a workaround, and for those using it, the ROM is great.
     
  6. ninjakyle

    ninjakyle Well-Known Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    36
    Posts:
    183
    Joined:
    Apr 23, 2010

    Apr 23, 2010
    183
    6
    36
    musician, speaker
    Indiana
    Will it show up in Rom Manager?
    (there it is - now it is there)
     
  7. sail4fun201

    sail4fun201 Guest
    Rank:
    None
    Posts:
    0
    Joined:

    I've been using CM7 since the second week of January. Even the nightlies are really stable and awesome. Can't go back to any ROMs that aren't gingerbread!
     

Share This Page

Loading...