1. Download our Official Android App: Forums for Android!

CM6 Google Apps

Discussion in 'Android Devices' started by jarethommb, Oct 24, 2010.

  1. jarethommb

    jarethommb Newbie
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    10
    Joined:
    Oct 2, 2010

    Oct 2, 2010
    10
    0
    15
    I've searched and searched and searched. I've found answers, but everytime I go to the link to download the google apps portion of CM6, it says the file was deleted. Am I missing something?

    I just flashed CM6, love it, but I need the market, etc. HELP! lol
     

    Advertisement

  2. jarethommb

    jarethommb Newbie
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    10
    Joined:
    Oct 2, 2010

    Oct 2, 2010
    10
    0
    15
    Really? All these people read this and not one reply? lawlz

    Seriously, I've searched everywhere. I mean, I understand what to do. Go to that site and download the google apps. But it's not there. Or I'm just really blind and stupid.

    Either way, help. I beg of you. Fish sandwich to the first person to reply.
     
  3. viperlocc

    viperlocc Member
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    71
    Joined:
    Jul 25, 2010

    Jul 25, 2010
    71
    4
    16
    did ya check xda developers?
     
    jarethommb likes this.
  4. jarethommb

    jarethommb Newbie
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    10
    Joined:
    Oct 2, 2010

    Oct 2, 2010
    10
    0
    15
    Yeah. Can't find it. No working link atleast.
     
  5. Hero_Guy

    Hero_Guy Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    36
    Posts:
    149
    Joined:
    May 14, 2010

    May 14, 2010
    149
    8
    36
    So-Cal
    jarethommb likes this.
  6. jarethommb

    jarethommb Newbie
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    10
    Joined:
    Oct 2, 2010

    Oct 2, 2010
    10
    0
    15
    Nice.

    So just go and flash this rom or do I need to do a wipe? Should I do a total wipe and flash both CM6 again and the gapps?

    Sorry for all the questions but fish stick sandwiches are being purchased as this is typed. ;)
     
  7. Hero_Guy

    Hero_Guy Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    36
    Posts:
    149
    Joined:
    May 14, 2010

    May 14, 2010
    149
    8
    36
    So-Cal
    i dont think you need to re flash cm6 but the gapps are a seperate download so just download them, flash em and you're good to go. if it causes any problems reflash cm6 with a full wipe with the gapps at the same time but i doubt you will have to do that. And dont forget to update the youtube app, the ui and stuff is pretty sweet;)
     
  8. stayclean

    stayclean Newbie
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    18
    Joined:
    Jul 2, 2010

    Jul 2, 2010
    18
    6
    16
  9. jarethommb

    jarethommb Newbie
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    10
    Joined:
    Oct 2, 2010

    Oct 2, 2010
    10
    0
    15
    Thanks so much for all the help guys! Worked like a charm.

    Loving CM6.
     
Tags:

Share This Page

Loading...