1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Root CM7 Installed

Discussion in 'Android Devices' started by kris0933138, Jul 22, 2011.

  1. kris0933138

    kris0933138 Well-Known Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    38
    Posts:
    152
    Joined:
    Jun 19, 2011

    Jun 19, 2011
    152
    11
    38
    Security
    Miami FL
    Installed cm7 fine. once its up where it say set wizard a message comes up and it got to force close but once i click that it keeps coming back up wont let me go past it?
     

    Advertisement

  2. aovaici

    aovaici Member
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    52
    Joined:
    Jul 21, 2011

    Jul 21, 2011
    52
    6
    16
    What is the message?
     
  3. mario0318

    mario0318 Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    43
    Posts:
    223
    Joined:
    May 13, 2011

    May 13, 2011
    223
    32
    43
    I think he's talking about the setup wizard, where it simply says there was an error with the com process and needed to force close.

    This is what prevented me from loading CM7, even after a couple of wipes and ROM flashes. It is infinite and I found there's no way getting past it besides the shutdown menu, and even then the setup process error kept taking focus.
     
  4. droidhaxz

    droidhaxz Member
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    48
    Joined:
    Sep 3, 2011

    Sep 3, 2011
    48
    5
    16

    I had that same problem but I think you have the unnoficial port, go to optimus m. All things root. And then I think on the first page there is a thread to official cm7 for optimus m
     
    kris0933138 likes this.
Tags:

Share This Page

Loading...