1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Root CM7 Questions

Discussion in 'Android Devices' started by LittleRedDot, Jan 2, 2012.

  1. LittleRedDot

    LittleRedDot Android Enthusiast
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    113
    Posts:
    605
    Joined:
    Dec 23, 2011

    Dec 23, 2011
    605
    169
    113
    1. In sense you had the option to link contacts to facebook, where is that option in CM7?

    2. I need to revert back to when my phone asks me what operation I want to do when connecting to computer. In sense it was under settings - connect to cpu... Where is this option in CM7?

    3. Looking for a widget... it's 1x3 and has 3 functions - phone, text, FB... Whichever one you click on would expand. I deleted it by accident and have been unable to find it through market, go store, beatiful widgets, factory widgets. Was hoping one of you hav it and can tell me what it is, cause I deleted it by accident.

    4. Screen shots... I downloaded the recommended program but it keeps telling me that my phone either does not support the technology or is not rooted. My phone is rooted, so what program do I need to make screen shots.

    5. I want to set my screen to turn off after 30 seconds, but I hate having to unlock it 100 times a day. So I want to set the security to kick in at a longer interval, say5-10 mintes... Is this possible?

    6. When resising widgets in Go Launcher, it inevitibly edits unevenly, even though you can only go left-right, up-down... What am I doing wrong that's giving me slightly uneven widget size?

    I'm not a big fan of making new threads for every little issue I encounter, but for some reason the forum search function won't work for me. If you can help me with any of this I would greatly appreciate it.
     

    Advertisement

  2. andygu3

    andygu3 Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    313
    Posts:
    4,699
    Joined:
    May 24, 2010

    May 24, 2010
    4,699
    2,081
    313
    Lewis Center, OH
    1. Not possible on AOSP roms
     
  3. LittleRedDot

    LittleRedDot Android Enthusiast
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    113
    Posts:
    605
    Joined:
    Dec 23, 2011

    Dec 23, 2011
    605
    169
    113
  4. MizzouBrent

    MizzouBrent Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    313
    Posts:
    2,853
    Joined:
    Feb 13, 2011

    Feb 13, 2011
    2,853
    2,519
    313
    Olathe, KS

    yeah you can. It should link most of your fb contacts automatically as long as you install the fb app. For those that don't, long press the contact and hit edit. Then press menu and select join.

    For the contacts option, use the gowidget for contacts or android pro Widgets (free download) is pretty good as well.
     
  5. LittleRedDot

    LittleRedDot Android Enthusiast
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    113
    Posts:
    605
    Joined:
    Dec 23, 2011

    Dec 23, 2011
    605
    169
    113
    Uploaded a screen shot of the widget I can't find, it's the one at the top of my home screen.
     

    Attached Files:

  6. MizzouBrent

    MizzouBrent Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    313
    Posts:
    2,853
    Joined:
    Feb 13, 2011

    Feb 13, 2011
    2,853
    2,519
    313
    Olathe, KS
    See below
     
  7. LittleRedDot

    LittleRedDot Android Enthusiast
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    113
    Posts:
    605
    Joined:
    Dec 23, 2011

    Dec 23, 2011
    605
    169
    113
    For #2, I think there's an option to not show that message again, and I may have inadvertently hit that. Botoom line, no, it's not working properly.
     
  8. LittleRedDot

    LittleRedDot Android Enthusiast
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    113
    Posts:
    605
    Joined:
    Dec 23, 2011

    Dec 23, 2011
    605
    169
    113
    I'm running CM7, and it has a power control type widget at the top when you pull down the pull-down screen. I was able, at one point, to change what I want on there. Do you have any ideas on how to change it?

    Also, how do I change the lock screen in CM7? Okay I figured that one out!
     
  9. MizzouBrent

    MizzouBrent Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    313
    Posts:
    2,853
    Joined:
    Feb 13, 2011

    Feb 13, 2011
    2,853
    2,519
    313
    Olathe, KS
    Settings, cm settings, interface, notification power widget
     
    LittleRedDot likes this.
  10. LittleRedDot

    LittleRedDot Android Enthusiast
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    113
    Posts:
    605
    Joined:
    Dec 23, 2011

    Dec 23, 2011
    605
    169
    113
    Thanks for all your help guys, I got everything figured out now!
     
Tags:

Share This Page

Loading...