1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Root Cm7

Discussion in 'Android Devices' started by jpizle, Jan 3, 2013.

  1. jpizle

    jpizle Android Expert
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    93
    Posts:
    975
    Joined:
    Mar 15, 2012

    Mar 15, 2012
    975
    105
    93
    Male
    self employed
    Dalton, GA
    Anyone tried to make this for the connect yet?
     

    Advertisement

  2. EagerestWolf

    EagerestWolf Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    53
    Posts:
    282
    Joined:
    Nov 28, 2012

    No reason, one dev is working on AOSP ICS, another on CM9, and yet another on AOKP ICS (<-- same thing as AOSP, just unmodified kernel)
     
    jlede likes this.
  3. jlede

    jlede Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    78
    Posts:
    905
    Joined:
    Jul 11, 2012

    Jul 11, 2012
    905
    84
    78
    Male
    N/A
    Bardwell,Texas
    Which I can't wait for all this to be completed or at least a booting to lock screen or launcher and EW did the kernel ever complie or do you wish not be asked about
     
  4. jpizle

    jpizle Android Expert
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    93
    Posts:
    975
    Joined:
    Mar 15, 2012

    Mar 15, 2012
    975
    105
    93
    Male
    self employed
    Dalton, GA
    Why must every thread be derailed? Wouldn't cm7 be easier? It would be cool to have it as well as
     
  5. EagerestWolf

    EagerestWolf Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    53
    Posts:
    282
    Joined:
    Nov 28, 2012

     
  6. jlede

    jlede Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    78
    Posts:
    905
    Joined:
    Jul 11, 2012

    Jul 11, 2012
    905
    84
    78
    Male
    N/A
    Bardwell,Texas
    But what if people prefer GB over ics and jb some of my family are like that I'm like you are missing out on a lot my friend
     
  7. OrKo

    OrKo Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    143
    Posts:
    1,059
    Joined:
    Feb 20, 2011

    Feb 20, 2011
    1,059
    108
    143
    Male
    I Cook
    Boynton Beach, Fl
    Who in their right mind would prefer gb over ics/jb??? That's just absurd lol
     
  8. wingnut2626

    wingnut2626 Newbie
    Rank:
    None
    Points:
    36
    Posts:
    27
    Joined:
    Dec 24, 2011

    Dec 24, 2011
    27
    2
    36
    To each their own i guess. Some people prefer windows over Linux too. It is what it is.
     
  9. Mexjoker

    Mexjoker I'm Not Real, Doris!
    Rank:
    None
    Points:
    313
    Posts:
    3,078
    Joined:
    Aug 1, 2011

    Aug 1, 2011
    3,078
    1,008
    313
    Male
    High School Student
    Atlanta, Georgia
    Any CM rom is better than stock lol
     
  10. schemppjr80

    schemppjr80 Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    43
    Posts:
    210
    Joined:
    Jun 9, 2012

    Jun 9, 2012
    210
    39
    43
    Male
    stay at home dad currently
    west Melbourne, FL

    +1 ill drink to that lol
     
  11. jgarcia88

    jgarcia88 Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    43
    Posts:
    130
    Joined:
    Aug 5, 2011

    Aug 5, 2011
    130
    28
    43
    Orlando,Fl
    I Rather Have CM7 Than Stock. I Also Rather Have An Old CM7 That's Stable And Fast Than A New CM9&10 That's Buggy.
     
  12. Spec2nirvash

    VIP Member
    Rank:
     #81
    Points:
    233
    Posts:
    1,783
    Joined:
    Jul 19, 2011

    Jul 19, 2011
    1,783
    744
    233
    MA
    I'd prefer a good CM6 over stock Gingerbread LOL.... Anything ZV* on the Connect is trash :D
     
  13. EagerestWolf

    EagerestWolf Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    53
    Posts:
    282
    Joined:
    Nov 28, 2012

    Well, seeing as there seems to be a sufficient demand for it (and my ICS work has come to a halt until Feb when I get a new computer) I will have a look at porting CM7 to the Connect
     
    glopez, dslaven, Spec2nirvash and 5 others like this.
  14. justenjoy

    justenjoy Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    38
    Posts:
    181
    Joined:
    Apr 4, 2012

    Apr 4, 2012
    181
    20
    38
    Automotive Technician
    North America
    Woo! Give it a go man! :)!
     
  15. jpizle

    jpizle Android Expert
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    93
    Posts:
    975
    Joined:
    Mar 15, 2012

    Mar 15, 2012
    975
    105
    93
    Male
    self employed
    Dalton, GA
    This is great news! I'm make my wife use this motion and I'm gonna start using my connect again when this geyser ported. Thanks eager!
     
  16. jpizle

    jpizle Android Expert
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    93
    Posts:
    975
    Joined:
    Mar 15, 2012

    Mar 15, 2012
    975
    105
    93
    Male
    self employed
    Dalton, GA
    Can I switch my motion with my wife's connect online? Or do I call 611. Does it cost anything?
     
  17. jlede

    jlede Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    78
    Posts:
    905
    Joined:
    Jul 11, 2012

    Jul 11, 2012
    905
    84
    78
    Male
    N/A
    Bardwell,Texas
    You can always switch sim cards
     
  18. trigger1074

    trigger1074 Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    53
    Posts:
    309
    Joined:
    Jul 26, 2012

    Jul 26, 2012
    309
    51
    53
    That guy behind the counter
    In a chair somewhere in the US
    you can do it online as far as I know. Just switching the cards is not enough
     
  19. PlayfulGod

    PlayfulGod Extreme Android User
    Rank:
    None
    Points:
    353
    Posts:
    8,103
    Joined:
    Jan 28, 2011

    Jan 28, 2011
    8,103
    4,933
    353
    Male
    Web Design and Hosting/PC Repair
    NW Georgia
    Doesnt have a sim card, has a uiic card which is for LTE only
     
  20. Spec2nirvash

    VIP Member
    Rank:
     #81
    Points:
    233
    Posts:
    1,783
    Joined:
    Jul 19, 2011

    Jul 19, 2011
    1,783
    744
    233
    MA
    You can't use MPCS dot com or *228 to swap two active phones if that's the case; one or the other has to be decomissioned. You have to call customer svc for that ;) You'll have to talk to a live rep, just ask 'em LOL.

    Oh, and by the way.... I wouldn't remove a proprietary UIIC card if I was U... MetroPCS already confirmed with the LG Esteem, that, if you lose the UIIC you're SCREWED and will never get a replacement! Some phones you can get a new one though :thinking:
     
  21. jpizle

    jpizle Android Expert
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    93
    Posts:
    975
    Joined:
    Mar 15, 2012

    Mar 15, 2012
    975
    105
    93
    Male
    self employed
    Dalton, GA
    So I guess I call 611?
     
  22. imSHAD

    imSHAD Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    43
    Posts:
    401
    Joined:
    Sep 26, 2012

    Sep 26, 2012
    401
    45
    43
    Male
    Brooklyn, NY
    Just a question, in your opinion what is the level of difficulty porting cm7 to connect will be?
     
  23. OrKo

    OrKo Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    143
    Posts:
    1,059
    Joined:
    Feb 20, 2011

    Feb 20, 2011
    1,059
    108
    143
    Male
    I Cook
    Boynton Beach, Fl
    If it were easy we'd all be doing it, lol. No but seriously I imagine pretty damn difficult if you're not familiar with it..
     
  24. EagerestWolf

    EagerestWolf Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    53
    Posts:
    282
    Joined:
    Nov 28, 2012

    Intermediate. Porting is easy. It's getting everything to work that is a pain.
     
  25. imSHAD

    imSHAD Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    43
    Posts:
    401
    Joined:
    Sep 26, 2012

    Sep 26, 2012
    401
    45
    43
    Male
    Brooklyn, NY
    lol yeah I sort of meant how hard for HIM specifically lol.

    Well I'm virtually useless but you have a guinea pig here if you ever need one. Willing to brick my own device for the cause!
     

Share This Page

Loading...