1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Code box fixed length = resize error when in indented lists

Discussion in 'Suggestion Box & Feedback' started by johnlgalt, Dec 22, 2011.

  1. johnlgalt

    johnlgalt Antidisestablishmentarian
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    453
    Posts:
    9,454
    Joined:
    Oct 28, 2009

    Oct 28, 2009
    9,454
    1,957
    453
    Male
    Graduate Research Assitant | That part time IT guy
    3rd Rock

    Advertisement

  2. El Presidente

    El Presidente Beware The Milky Pirate!
    Moderator
    Rank:
     #4
    Points:
    3,118
    Posts:
    32,116
    Joined:
    Jan 3, 2011

    Jan 3, 2011
    32,116
    24,060
    3,118
    Scotland
    Looks ok to me:

    [​IMG]

    I have seen what you see a few times in other posts though.
     
  3. Phases

    Phases NO LONGER ADMIN MSG ROB
    Rank:
     #15
    Points:
    1,503
    Posts:
    9,088
    Joined:
    Sep 9, 2008

    Sep 9, 2008
    9,088
    20,628
    1,503
    Male
    IT
    Nashville, TN
    I've reduced the width of the code box a bit to keep it from breaking.

    I realize I can widen it some, but it looks like there is problem with our caching system and every time I change the variable I have to manually generate a new css stylesheet that the system is then looking for.

    Or something.
     
    johnlgalt likes this.
  4. johnlgalt

    johnlgalt Antidisestablishmentarian
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    453
    Posts:
    9,454
    Joined:
    Oct 28, 2009

    Oct 28, 2009
    9,454
    1,957
    453
    Male
    Graduate Research Assitant | That part time IT guy
    3rd Rock
    All good. I just wonder if there is a way to auto adjust the width of the code box and other items to keep it consistent with the default width of the theme....

    Thanks for fixing it, P
     
  5. scary alien

    scary alien not really so scary
    Moderator
    Rank:
     #8
    Points:
    2,138
    Posts:
    22,293
    Joined:
    Mar 5, 2010

    Mar 5, 2010
    22,293
    23,649
    2,138
    Male
    space alien ;)
    Indy
    Good morning and Merry Christmas everyone!

    I was about to post a thread here about how the size of the code box has significantly shrunk when I saw this thread...

    Urp...I have several threads where I had sized the output to fit nicely with the previously supported width...now, a lot of these look pretty silly and will require folks to use the horizontal scroll bar to see everything.

    Is this issue still being reviewed? (I really liked the width of the old code boxes :( :))))...I don't want wide code boxes used in indented lists to be a problem, either.

    I can live with the new format obviously, but I didn't know if this recent change was still in-flux or not.

    Cheers and thanks again for your efforts, Phases.
     
  6. johnlgalt

    johnlgalt Antidisestablishmentarian
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    453
    Posts:
    9,454
    Joined:
    Oct 28, 2009

    Oct 28, 2009
    9,454
    1,957
    453
    Male
    Graduate Research Assitant | That part time IT guy
    3rd Rock
    I think P has stabilized it for now.

    Optimally, it'd be great if it could auto size itself, based upon the remaining width of the actual center ... column ... so that on posts without any indentation it would make full use of the width whereas when indented it would make less use, so that the column is not forced wider....
     

Share This Page

Loading...