1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Support com.google.android.voicesearch

Discussion in 'Android Devices' started by thatguy188, Sep 22, 2011.

  1. thatguy188

    thatguy188 Android Enthusiast
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    73
    Posts:
    295
    Joined:
    Aug 12, 2011

    Aug 12, 2011
    295
    59
    73
    South Carolina
    It Force closes everytime I try to do a Google Voice Search.

    Not quiet sure when it started to be honest, I just realized it. Anybody experienced the same issue?

    What I might do is flash a complete factory reset and install the apps I actually use / need 1 by 1. But I'd rather see if anybody else had this issue.

    Thanks.

    SOLUTION

     

    Advertisement

  2. txwolf1980

    txwolf1980 Android Enthusiast
    Rank:
     #213
    Points:
    53
    Posts:
    286
    Joined:
    Jun 2, 2011

    Jun 2, 2011
    286
    53
    53
    Guess
    Wherever my 18 wheels take me
    Before you dive off the deep end and completely reset your phone, try going to setting/application/manage applications/all applications and scrolling down til you find the gvoicesearch (it will be labeled just as you described it com.google.android.voicesearch) app. click on it and hit clear cache and clear data... That might resolve the problem.
     
  3. thatguy188

    thatguy188 Android Enthusiast
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    73
    Posts:
    295
    Joined:
    Aug 12, 2011

    Aug 12, 2011
    295
    59
    73
    South Carolina
    Thanks for the reply. I didn't have anything in there that's labelled like the topic. I did however find voice search and cleared that data. It had 0 in cache though so I couldn't clear it.

    Anyways, its still a no go :-(
     
  4. hunterwrot

    hunterwrot Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    38
    Posts:
    169
    Joined:
    Jan 1, 2011

    Jan 1, 2011
    169
    11
    38
    Grassy Gator Lawn Care
    St. Augustine, FL
    I had that problem. I froze some bloat with titanium back up. So I had to defrost them and every thing worked out. Not sure what app it is that caused the problem.
     
  5. thatguy188

    thatguy188 Android Enthusiast
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    73
    Posts:
    295
    Joined:
    Aug 12, 2011

    Aug 12, 2011
    295
    59
    73
    South Carolina
    I found the culprit!

    I went through my Titanium Backup Pro, Freezing and UnFreezing apps.

    Needless to say,it was "[BOOKMARKS] Browser 2.3.4" (The stock Browser) that caused the issue. I unfroze it, and all worked well again :)
     
  6. hunterwrot

    hunterwrot Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    38
    Posts:
    169
    Joined:
    Jan 1, 2011

    Jan 1, 2011
    169
    11
    38
    Grassy Gator Lawn Care
    St. Augustine, FL
    Good job. Im glad you found the solution
     

Share This Page

Loading...