1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Copy and paste won't work

Discussion in 'Android Help' started by superdrolz, Aug 12, 2017.

  1. superdrolz

    superdrolz Lurker
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    3
    Joined:
    Aug 12, 2017

    Aug 12, 2017
    3
    0
    5
    Over the last week my copy and paste won't work. I can copy text but when I hold my finger on the phone to paste nothing happens. Randomly it will bring up the option to paste but it will paste random text. I feel it may have happened after the last update. Any help would be greatly appreciated.
     

    Advertisement

  2. Dannydet

    Dannydet Android Expert
    Rank:
     #62
    Points:
    443
    Posts:
    2,241
    Joined:
    Jan 16, 2016

    Jan 16, 2016
    2,241
    1,111
    443
    Male
    Graphics Manager / Sales
    USA
    Hi we need the make, model, and year of the phone please
     
    Jfalls63 and mikedt like this.
  3. mikedt

    mikedt 你好
    Rank:
     #7
    Points:
    2,238
    Posts:
    22,687
    Joined:
    Sep 22, 2010

    Sep 22, 2010
    22,687
    11,989
    2,238
    Teachaaa
    Jinan, China
    Also we may need to know the whatever it is app and/or keyboard you're using as well.
     
    Jfalls63 likes this.
  4. superdrolz

    superdrolz Lurker
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    3
    Joined:
    Aug 12, 2017

    Aug 12, 2017
    3
    0
    5
    Sorry. Samsung galaxy s5
     
  5. superdrolz

    superdrolz Lurker
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    3
    Joined:
    Aug 12, 2017

    Aug 12, 2017
    3
    0
    5
    It's the normal keyboard. It seems to work when I hold my finger to copy but it won't bring up the paste option in apps or text messages when I place my finger again. Or paste will come up but it won't paste my most recent thing I copied. It will paste an old screenshot or picture instead of the upc I just copied.
     
  6. mikedt

    mikedt 你好
    Rank:
     #7
    Points:
    2,238
    Posts:
    22,687
    Joined:
    Sep 22, 2010

    Sep 22, 2010
    22,687
    11,989
    2,238
    Teachaaa
    Jinan, China
    Presumably it's the whatever it is stock keyboard that comes with the phone then? Tried clearing it's data, cache and resetting it?

    I usually use Gboard or Swiftkey myself, and those do work exactly as they should.
     
  7. Jfalls63

    Jfalls63 Android Expert
    Rank:
     #33
    Points:
    818
    Posts:
    3,672
    Joined:
    May 15, 2015

    May 15, 2015
    3,672
    2,588
    818
    Male
    Electrician
    Satsuma,Alabama
  8. Xavier Black

    Xavier Black Android Enthusiast
    Rank:
     #287
    Points:
    73
    Posts:
    278
    Joined:
    Sep 21, 2015

    Sep 21, 2015
    278
    83
    73
    Male
    Once I had the same issue..try this tool..

    Let me know.
     

    Attached Files:

    Fatima Awale likes this.

Share This Page

Loading...