1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Cupcake/1.5: Viewing running applications

Discussion in 'Android Lounge' started by Revtim, May 31, 2009.

  1. Revtim

    Revtim Lurker
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    8
    Joined:
    Nov 4, 2008

    Nov 4, 2008
    8
    0
    5
    I thought one of the things coming with the update was the ability to show running applications, as opposed to when one holds the home button which shows recent (and not necessarily running) apps. Is this in the update, and how does one access it?

    Thanks.
     

    Advertisement

  2. azzf26

    azzf26 Newbie
    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    13
    Joined:
    Feb 2, 2009

    Feb 2, 2009
    13
    0
    15
    download close everything to view/close running apss.as this did not come with the update.sounds like you were missled
     
  3. punkzanyj

    punkzanyj Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    128
    Posts:
    1,012
    Joined:
    Oct 20, 2008

    Oct 20, 2008
    1,012
    72
    128
    you can also download task switcher, which wil show currently running apps.

    And no, there is nothing in the documentation released about cupcake that shows this was part of the update. Always pays to do your research.
     
  4. wespac78

    wespac78 Lurker
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    2
    Joined:
    Jun 3, 2009

    Jun 3, 2009
    2
    0
    5
    Actually if you go into the manage apps section in settings, press the menu button and 2 tabs open on the screen. One is sort by size and one says filter. Press the filter and it will then give you options to filter the apps by All, Running, and Third-party. Select the Running option and there you are, all the apps that are currently running on your G1. Hope that helps.
     
  5. Revtim

    Revtim Lurker
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    8
    Joined:
    Nov 4, 2008

    Nov 4, 2008
    8
    0
    5
    Thanks!
     
  6. punkzanyj

    punkzanyj Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    128
    Posts:
    1,012
    Joined:
    Oct 20, 2008

    Oct 20, 2008
    1,012
    72
    128
    thanks! I was wondering if there was a way to test to see if task switcher was messed up. Seems to be doing some cooky stuff today.
     

Share This Page

Loading...