1. Download our Official Android App: Forums for Android!

currently downloading GB 4.5.??.91 or whatever right now!

Discussion in 'Android Devices' started by stray_pube, Jul 22, 2011.

  1. stray_pube

    stray_pube Newbie
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    18
    Joined:
    May 20, 2011

    May 20, 2011
    18
    0
    15
    OTA. Check for updates in your phone. It's finally here.
     

    Advertisement

  2. WolfmanRobby

    WolfmanRobby Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    103
    Posts:
    623
    Joined:
    Apr 7, 2010

    Apr 7, 2010
    623
    134
    103
    Male
    Systems Admin.
    Atlanta, GA
  3. amagalla

    amagalla Newbie
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    23
    Joined:
    Jan 22, 2011

    Jan 22, 2011
    23
    1
    16
    Installing mine now! Can't wait!!!
     
  4. k3Ck

    k3Ck Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    43
    Posts:
    186
    Joined:
    Apr 25, 2011

    Apr 25, 2011
    186
    27
    43
    Male
    Slacker
    NJ
    Mine installed. It's taking forever to boot back up. It's been stuck on the AT&T screen for about 3 mins and the (M) screen took a couple mins too. I hope it didn't freeze.
     
  5. WolfmanRobby

    WolfmanRobby Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    103
    Posts:
    623
    Joined:
    Apr 7, 2010

    Apr 7, 2010
    623
    134
    103
    Male
    Systems Admin.
    Atlanta, GA
    The last two updates did that. Just be patient and let it do it's thing.

    I think the first update they put out stayed at the AT&T screen for about 5 to 10 minutes the first boot. That's when it's really setting itself up. The more you had on your phone (Apps, data...) the longer it will take. The flashing is quick because it's just unpacking the stock image. Then, it has to reset itself up like you had it.
     
    james27007 and k3Ck like this.
  6. k3Ck

    k3Ck Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    43
    Posts:
    186
    Joined:
    Apr 25, 2011

    Apr 25, 2011
    186
    27
    43
    Male
    Slacker
    NJ
    It just booted up. Took about 5-10 mins.
     
  7. WolfmanRobby

    WolfmanRobby Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    103
    Posts:
    623
    Joined:
    Apr 7, 2010

    Apr 7, 2010
    623
    134
    103
    Male
    Systems Admin.
    Atlanta, GA
    Mine came up after about 6 minutes at the AT&T screen.

    However, it's freaking out...
    -Every txt message I got while it was down has come in about 4 times
    -Many of my apps are not responding.

    It's the first boot after an update. I'm going to let the 2 or 3 apps from the market that want to update, update, then reboot it. That will probably smooth it back out.
     
  8. cys920622

    cys920622 Member
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    63
    Joined:
    Apr 16, 2011

    Apr 16, 2011
    63
    4
    16
    Canada
    Tell us if that actually smoothes that out.

    Also, Bell better get on this!
     
  9. WolfmanRobby

    WolfmanRobby Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    103
    Posts:
    623
    Joined:
    Apr 7, 2010

    Apr 7, 2010
    623
    134
    103
    Male
    Systems Admin.
    Atlanta, GA
    Oh, yeah. After the 3 apps updated, and I rebooted, it's been AWESOME!!!!
     
  10. z28forlife

    z28forlife Member
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    55
    Joined:
    Jul 15, 2010

    Jul 15, 2010
    55
    2
    16
    Mine froze with a black screen so i took the battery out then it froze on the att page so i removed the battery again and it finnaly booted up on the 3rd try. I might reboot again cause its still a bit laggy and jittery.
     
  11. superchipmunk

    superchipmunk Newbie
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    15
    Joined:
    Jun 13, 2011

    Jun 13, 2011
    15
    2
    16
    Mine showed the android guy with the progress bar (it almost made it to the end) and then rebooted, went to the Dual Core screen, then went to a blank screen and I left it there for about 20 min before pulling the battery. After that it booted to the AT&T logo, sat there for a few min and then came up normally.
     

Share This Page

Loading...