1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Root Cwm fixed, please update immediately!

Discussion in 'Android Devices' started by junkie2100, Dec 30, 2012.

  1. junkie2100

    junkie2100 Android Expert
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    313
    Posts:
    3,311
    Joined:
    Mar 11, 2012

    Mar 11, 2012
    3,311
    696
    313
    Male
    the partitions were all mixed up in not only my clockworkmod but the original one put out by sebastian404, it was not either of our faults though, zte purposely made things confusing to stop us from getting clockworkmod working but guess what, we did anyway so **** you lol

    please see this thread for details and downloads, and make sure you update immediately
    http://androidforums.com/warp-sequent-all-things-root/669226-cwm-6-0-2-7-stable-beta.html

    i learned a valuable lesson today, never trust foreigners lmao
     

    Advertisement

    Guspeed likes this.
  2. firestorm31

    firestorm31 Newbie
    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    15
    Joined:
    Dec 26, 2012

    Dec 26, 2012
    15
    0
    15
    Male
    New Orleans, LA
    ZTE is a chinese company? I found that out recently.
     
  3. SuperR

    SuperR Android Expert
    Recognized Developer
    Rank:
     #52
    Points:
    433
    Posts:
    3,980
    Joined:
    Aug 23, 2010

    Aug 23, 2010
    3,980
    1,995
    433
    Male
    Invisible
    Just want to add that my backup with beta1 was 334mb, and my backup with beta2 is 1.4gb. That should tell everyone how important it is to use beta2 and do another backup immediately.
     
  4. junkie2100

    junkie2100 Android Expert
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    313
    Posts:
    3,311
    Joined:
    Mar 11, 2012

    Mar 11, 2012
    3,311
    696
    313
    Male
    damn man, how much shit you got on that phone?
     
  5. SuperR

    SuperR Android Expert
    Recognized Developer
    Rank:
     #52
    Points:
    433
    Posts:
    3,980
    Joined:
    Aug 23, 2010

    Aug 23, 2010
    3,980
    1,995
    433
    Male
    Invisible
    well, it seems like a lot to me too. I have the same apps that I had on my optimus v and that cwm backup was 448mb. There are 50 apps and some big games but damn.
     
  6. shinru2004

    shinru2004 Android Expert
    Recognized Developer
    Rank:
    None
    Points:
    333
    Posts:
    1,812
    Joined:
    Nov 22, 2011

    Nov 22, 2011
    1,812
    1,571
    333
    Male
    Charlestown
    System partition alone is 300mb+ stock
     
  7. junkie2100

    junkie2100 Android Expert
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    313
    Posts:
    3,311
    Joined:
    Mar 11, 2012

    Mar 11, 2012
    3,311
    696
    313
    Male
    right, but the data partition seems unusually large. i guess with all the extra crap like dalvik cache and the internal downloads tho. which reminds me did anyone ever check and make sure the internal phone storage is backed up? kuz i never pay much attention to it but if its broken i dont wanna just leave it like that. anyway tho i only have a 300mb data partition so i guess its about right
     
  8. SuperR

    SuperR Android Expert
    Recognized Developer
    Rank:
     #52
    Points:
    433
    Posts:
    3,980
    Joined:
    Aug 23, 2010

    Aug 23, 2010
    3,980
    1,995
    433
    Male
    Invisible
    mine:
    system - 330.68
    data - 697.35

    I do have several large games like dead trigger...awesome game btw
     

Share This Page

Loading...