1. Download our Official Android App: Forums for Android!

darchdroid underclock whoa!

Discussion in 'Android Devices' started by cuezaireekaa, Jun 15, 2010.

  1. cuezaireekaa

    cuezaireekaa Newbie
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    14
    Joined:
    Apr 22, 2010

    Apr 22, 2010
    14
    0
    15
    COLORADO
    i am running darchdroid 2.6.4 at the moment and it has setcpu already installed. well i might have messed with the clock and now i know the phone is wayyy underclocked. (unuseable)

    :thinking: so how can I get rid of Setcpu and go back to default clocks? its running too slow to get into RootExplorer. I know how to push an apk thru adb but have never deleted one. is that what I have to do? Is there a link explaining how to do this?> and can I do it with the phone in recovery?
     

    Advertisement

  2. ccapasso

    ccapasso Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    163
    Posts:
    1,127
    Joined:
    Jan 12, 2010

    Jan 12, 2010
    1,127
    278
    163
    I could be wrong here, but did you try pulling the battery and then turning the phone back on? The SetCPU values may reset back to default.
     
  3. cuezaireekaa

    cuezaireekaa Newbie
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    14
    Joined:
    Apr 22, 2010

    Apr 22, 2010
    14
    0
    15
    COLORADO
    thanks for the suggestion. i just flashed the rom again. seems to have worked
     
Tags:

Share This Page

Loading...