1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Root das bamf 1.7 remix issues

Discussion in 'Android Devices' started by Bman123, Jun 14, 2011.

  1. Bman123

    Bman123 Well-Known Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    38
    Posts:
    178
    Joined:
    Feb 27, 2011

    Feb 27, 2011
    178
    22
    38
    Everything was fine until yesterday when out of no where when browsing the web I started getting random browser closes. It's still doing it today too. Hopefully someone can share some info on how to fix this. I am at stock CPU speed, I really like this Rom but if I can't fix this ill be going to a different Rom
     

    Advertisement

  2. lamoglinsgal

    lamoglinsgal Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    143
    Posts:
    1,044
    Joined:
    Jun 23, 2010

    Jun 23, 2010
    1,044
    115
    143
    Virginia
    My husband's phone is doing the same thing on 1.7. I never had the problem. I'd be interested in a fix as well if it's out there. Sorry. I'm no help at all. I just wanted you to know you're not alone.
     
  3. BzB

    BzB Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    93
    Posts:
    521
    Joined:
    Oct 6, 2009

    Oct 6, 2009
    521
    106
    93
    is flash installed? if not, install flash and see if that helps. never had any issues with 1.7, still the best rom out for the tb imo.
     
  4. Bman123

    Bman123 Well-Known Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    38
    Posts:
    178
    Joined:
    Feb 27, 2011

    Feb 27, 2011
    178
    22
    38
    Can you post a link to the correct flash version i should install
     
  5. ska.t73

    ska.t73 Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    163
    Posts:
    1,659
    Joined:
    Mar 11, 2010

    Mar 11, 2010
    1,659
    305
    163
    Phoenix, AZ
    Just use the one from the market.
     
  6. BzB

    BzB Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    93
    Posts:
    521
    Joined:
    Oct 6, 2009

    Oct 6, 2009
    521
    106
    93
    ^ that's the one i'm using.
     
  7. WBMc36

    WBMc36 Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    73
    Posts:
    467
    Joined:
    Jun 1, 2010

    Jun 1, 2010
    467
    52
    73
    Full time student
    Pittsburgh/Erie
    maybe try an uninstall and reinstall of flash, it says in the post for the rom that browser closes are usually due to flash not being installed.
     
  8. Bman123

    Bman123 Well-Known Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    38
    Posts:
    178
    Joined:
    Feb 27, 2011

    Feb 27, 2011
    178
    22
    38
    I installed flash and haven't had a issue yet thank goodness
     
  9. SecondShot

    SecondShot Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    53
    Posts:
    269
    Joined:
    Mar 29, 2011

    Mar 29, 2011
    269
    89
    53
    Washington DC
    When I put 1.63 up first, i had the same thing until i reinstalled Flash. It should be the fix, let us know if it doesn't fix Lamoglinsgal...sorry if i typoed you...lots of letters sorry.
     
  10. grossie

    grossie Member
    Rank:
    None
    Points:
    18
    Posts:
    83
    Joined:
    Sep 20, 2010

    Sep 20, 2010
    83
    20
    18
    Flash is the issue.
     
  11. lamoglinsgal

    lamoglinsgal Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    143
    Posts:
    1,044
    Joined:
    Jun 23, 2010

    Jun 23, 2010
    1,044
    115
    143
    Virginia

    Lol! You got it! I will try the flash reinstall tonight.
     
  12. Boriquaboyz

    Boriquaboyz Newbie
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    29
    Joined:
    Jun 5, 2011

    Jun 5, 2011
    29
    1
    16
    Try updating flash and also I would over clock ur phone to 1.4ghz instead...see if the helps!!!
     

Share This Page

Loading...