1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Davlik Cache....

Discussion in 'Android Devices' started by rolltrain, Jul 10, 2010.

  1. rolltrain

    rolltrain Well-Known Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    90
    Joined:
    Nov 27, 2009

    Nov 27, 2009
    90
    0
    15
    I tried to wipe mine while in recovery, and I got must do wipe Davlik from .adb This? right?
     

    Advertisement

  2. mysticmead

    mysticmead Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    143
    Posts:
    1,348
    Joined:
    Nov 29, 2009

    Nov 29, 2009
    1,348
    175
    143
    Kingston, GA
    you have recovery 1.5.2.. upgrade to recovery 1.6.2 to clear the error...

    oh yeah... even though it said to do it from adb, it still wiped davlik..
     
  3. rolltrain

    rolltrain Well-Known Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    90
    Joined:
    Nov 27, 2009

    Nov 27, 2009
    90
    0
    15
    and you do that how?
     
  4. mysticmead

    mysticmead Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    143
    Posts:
    1,348
    Joined:
    Nov 29, 2009

    Nov 29, 2009
    1,348
    175
    143
    Kingston, GA
    rolltrain likes this.
  5. rolltrain

    rolltrain Well-Known Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    90
    Joined:
    Nov 27, 2009

    Nov 27, 2009
    90
    0
    15
    Mystic, thanks for all your help in all my posts. WhileI wasn't successful flashing the new recovery (either with abd or terminal emulator), I still appreciate you taking the time to reply.

    -Roll
     
Tags:

Share This Page

Loading...