1. Download our Official Android App: Forums for Android!

General Dead Space from eagames DOES WORK Admire

Discussion in 'Android Devices' started by adventage, Jan 2, 2012.

  1. adventage

    adventage Newbie
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    16
    Joined:
    Dec 31, 2011

    Dec 31, 2011
    16
    3
    16
    hello guys, on my hunt to find HD games to play on the Admire. I realized Gameloft games are unplayable. In most cases on my admire everything is white.
    well I heard there was Dead Space on the market so I tried it out (downloaded from 4shared)
    when I first ran the game (without root)
    it played with little lag and a bit of slow movement.
    A couple of days later I rooted my Admire and downloaded speed boosters and sd increases. (cpu master pro, cachemate)
    Dead space then works with NO LAG AT ALL!!!!
    just thought I'd share my post :) :D
     

    Advertisement

    flakito97 likes this.
  2. Auralion

    Auralion Lurker
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    1
    Joined:
    Jan 4, 2012

    Jan 4, 2012
    1
    0
    5
    Thank you for posting this, I got my Admire a few days ago, was wondering what type of games it could play.
     
  3. adventage

    adventage Newbie
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    16
    Joined:
    Dec 31, 2011

    Dec 31, 2011
    16
    3
    16
    you're welcome, it's not a high powered phone but I try to push far beyond it's limits :)
     
  4. flakito97

    flakito97 Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    143
    Posts:
    1,029
    Joined:
    Sep 25, 2011

    Sep 25, 2011
    1,029
    178
    143
    what all tweaks??
     
  5. SpawnHyuuga

    SpawnHyuuga Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    38
    Posts:
    160
    Joined:
    Oct 1, 2011

    Oct 1, 2011
    160
    14
    38
    United States
    Post tweaks, please OP. This could greatly help the part of us trying to run GTA III, as well.
     
  6. adventage

    adventage Newbie
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    16
    Joined:
    Dec 31, 2011

    Dec 31, 2011
    16
    3
    16
    no tweaks, all should work fine. On my Admire no tweaks no fixes nothing with sound and all files in. It should work fine.
     
  7. SpawnHyuuga

    SpawnHyuuga Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    38
    Posts:
    160
    Joined:
    Oct 1, 2011

    Oct 1, 2011
    160
    14
    38
    United States
    Can you list all the Speed Boosters and SD-related programs?
     
  8. flakito97

    flakito97 Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    143
    Posts:
    1,029
    Joined:
    Sep 25, 2011

    Sep 25, 2011
    1,029
    178
    143
    well i have SetCPU clocked at 800mhz constant and performance governor the speed tweaks aarrony posted and yet mines lags alot...
     
  9. SpawnHyuuga

    SpawnHyuuga Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    38
    Posts:
    160
    Joined:
    Oct 1, 2011

    Oct 1, 2011
    160
    14
    38
    United States
    Flakito are you running 2.3.6? I'm working on a modified build.prop that may help. I noticed a huge speed gain, and in my file I've left a lot of comments on the changes.
     
  10. flakito97

    flakito97 Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    143
    Posts:
    1,029
    Joined:
    Sep 25, 2011

    Sep 25, 2011
    1,029
    178
    143
    Sadly nope... herd so much wrong with the update for the Metro one and I didn't bother...
     
  11. SpawnHyuuga

    SpawnHyuuga Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    38
    Posts:
    160
    Joined:
    Oct 1, 2011

    Oct 1, 2011
    160
    14
    38
    United States
    It's been made about 95% better. The phone itself gets slightly faster and you get more internal storage.
     
  12. flakito97

    flakito97 Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    143
    Posts:
    1,029
    Joined:
    Sep 25, 2011

    Sep 25, 2011
    1,029
    178
    143
    is there a way I can update wth all the kinks worked out? like the market issue and data issue. plus how would I go about updating?? using Odin? cause the setting on phone don't have an update software option...
     
  13. Techwiz

    Techwiz Newbie
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    27
    Joined:
    Jan 17, 2012

    Jan 17, 2012
    27
    2
    16
    Can you tell me all the speed boosters installed on your phone? I have set cpu, cache mate, and even speed tweaks and mine still dosen't run full speed.
     
  14. adventage

    adventage Newbie
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    16
    Joined:
    Dec 31, 2011

    Dec 31, 2011
    16
    3
    16
    Thats so weird, mine runs fine no lags. I dont know what to tell you

    I only had like 2 apps installed and I removed all bloatware
     

Share This Page

Loading...