1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Support Dead Zone on Screen

Discussion in 'Android Devices' started by calvinrw, Aug 4, 2010.

  1. calvinrw

    calvinrw Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    18
    Posts:
    72
    Joined:
    May 12, 2010

    May 12, 2010
    72
    11
    18
    Screen has a dead zone right in the middle of the screen. The pictures show exactly where this zone is located. Should I get another one? This is my first EVO. This issue appears to have started last week. Running Android 2.2.
     

    Attached Files:


    Advertisement

  2. sikclown

    sikclown Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    213
    Posts:
    1,910
    Joined:
    Nov 21, 2009

    Nov 21, 2009
    1,910
    965
    213
    Male
    Business Owner
    New Orleans, LA
    Yes I would at the very least bring it into a Sprint store and demo that for them.
     
  3. italianwjt

    italianwjt Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    38
    Posts:
    168
    Joined:
    Jun 26, 2010

    Jun 26, 2010
    168
    14
    38
    what app are you using for this?
     
  4. calvinrw

    calvinrw Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    18
    Posts:
    72
    Joined:
    May 12, 2010

    May 12, 2010
    72
    11
    18
    Simply Draw
     
  5. Grinsta

    Grinsta Lurker
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    2
    Joined:
    Jun 25, 2013

    Jun 25, 2013
    2
    0
    5
    I have had an Evo 3D for almost 2 years now. No insurance, and started having this problem but top to bottom on the dead spot.

    I fixed it by just altering the mouse pointer speed in the keyboard settings. I turned it up a bit, then slowed it down a bit. I set it back to how I like it and everything is working great. I was about to do a factory reset. I figured it was not a hardware issue, and really wish that it was not the default for the technicians to suggest that first thing.

    I messed around with a lot of different settings, but this one fixed it. I have turned it off and on to verify it is still working fine.
     
Tags:

Share This Page

Loading...