1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Support default browser bug

Discussion in 'Android Devices' started by jaliy, Apr 20, 2012.

  1. jaliy

    jaliy Android Expert
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    63
    Posts:
    895
    Joined:
    Aug 7, 2011

    Aug 7, 2011
    895
    19
    63
    Since ics, i noticed the default browser would sometimes link to something i dis not click. For example if i click something on a page it would actually redirect me to a link beside it like i misclicked but i didn't
     

    Advertisement

  2. Forbidden 403

    Forbidden 403 Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    53
    Posts:
    291
    Joined:
    Apr 15, 2012

    Apr 15, 2012
    291
    63
    53
    Male
    India
    Check if your touchscreen is calibrated properly. You could also try Chrome beta as a browser, when links are too close together Chrome beta give a zoomed view for you to click on the correct link.
     
  3. jaliy

    jaliy Android Expert
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    63
    Posts:
    895
    Joined:
    Aug 7, 2011

    Aug 7, 2011
    895
    19
    63
    I tried firefox it works perfect
     
  4. caloyzki

    caloyzki Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    38
    Posts:
    327
    Joined:
    Feb 13, 2012

    Feb 13, 2012
    327
    11
    38
    how to calibrate the touchscreen?
     
  5. Forbidden 403

    Forbidden 403 Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    53
    Posts:
    291
    Joined:
    Apr 15, 2012

    Apr 15, 2012
    291
    63
    53
    Male
    India
    @Jaliy
    Well in that case I guess you have to stick with a different browser. Try clearing cache and data of the stock browser. Might solve the problem.

    @caloyzki
    Normally multi-touch screens do not need calibration.
    Especially these advanced screens which work on the principle of static electricity and not pressure like the older generation.
    A wrongly calibrated screen would actually mean a visit to a service outlet.
     
  6. apk x64

    apk x64 Newbie
    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    31
    Joined:
    Apr 18, 2012

    Apr 18, 2012
    31
    0
    15
    chrome beta is just for ICS right cuz in GB it wont install .
     
  7. Forbidden 403

    Forbidden 403 Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    53
    Posts:
    291
    Joined:
    Apr 15, 2012

    Apr 15, 2012
    291
    63
    53
    Male
    India
    Oh yeah.. forgot to mention that..

    It was the first app that i had installed after updating.
     
  8. jaliy

    jaliy Android Expert
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    63
    Posts:
    895
    Joined:
    Aug 7, 2011

    Aug 7, 2011
    895
    19
    63
    Correct calibration still bugged
     

Share This Page

Loading...