1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Support default mobile network settings

Discussion in 'Android Devices' started by kbrn, Nov 7, 2011.

  1. kbrn

    kbrn Android Enthusiast
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    63
    Posts:
    303
    Joined:
    Feb 5, 2010

    Feb 5, 2010
    303
    56
    63
    Male
    Androidholic
    Central Florida
    Can anyone tell me the stock default mobile network settings on the Motorola Photon?
    My brother was messing with my toy and I found him changing these.

    Thanks in advance
     

    Advertisement

  2. drexappeal

    drexappeal Android Expert
    Rank:
     #24
    Points:
    1,133
    Posts:
    10,783
    Joined:
    Apr 8, 2010

    Apr 8, 2010
    10,783
    3,118
    1,133
    Male
    Entertainment Industry
    West LA, CA
    I believe default is Any CDMA. I'd keep it on AUTO, quite honestly.
     
    kbrn likes this.
  3. djmiked

    djmiked Newbie
    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    19
    Joined:
    Aug 1, 2011

    Aug 1, 2011
    19
    0
    15
    Did you at least kick his A$$? :D
     
  4. kbrn

    kbrn Android Enthusiast
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    63
    Posts:
    303
    Joined:
    Feb 5, 2010

    Feb 5, 2010
    303
    56
    63
    Male
    Androidholic
    Central Florida

    Well That's another story.. been doing it since we were kids LOL
     
    KOLIO likes this.

Share This Page

Loading...