1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Support Desire HD flash

Discussion in 'Android Devices' started by martinsharpe2k6, Nov 28, 2010.

  1. martinsharpe2k6

    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    2
    Joined:
    Nov 28, 2010

    Nov 28, 2010
    2
    0
    5
    Hey new to android and wanted to ask a question about flash on my desire hd have searched but cannot find anything anywhere.

    Before i bought my desire hd i looked it up and it said that it came with flash already built in for the internet, anyways i have gotten my phone but when i go on the net the flash videos dont load so i downloaded dolphin browser and when setting it up i clicked always load flash but it still wont load.

    I went onto hbo site and it just says this is a flash site and your device does not support flash.

    Am i missing something or doing something wrong?

    Thanks in advance
     

    Advertisement

  2. mcyates

    mcyates Member
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    73
    Joined:
    Aug 19, 2009

    Aug 19, 2009
    73
    3
    16
    Marine Enigneer
    Middlesbrough
    yeah I'm getting the same problem as you.
     
  3. dvhttn

    dvhttn Android Expert
    Rank:
     #144
    Points:
    173
    Posts:
    1,513
    Joined:
    Oct 17, 2010

    Oct 17, 2010
    1,513
    279
    173
    I wish ....
    Sunny Cornwall
    You need to download it from the market as far as I can remember (but at my age the memory is diminishing rapidly .... :) ). I also had the same problems with my new DHD about a month ago and finally found that yes, Flash was *available*, but you had to download it first.

    HTH.

    Dave
     
  4. martinsharpe2k6

    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    2
    Joined:
    Nov 28, 2010

    Nov 28, 2010
    2
    0
    5
    thanks for the reply,

    i do have it installed i have the latest ver - 10.1.105.6

    but still nothing
     
  5. dvhttn

    dvhttn Android Expert
    Rank:
     #144
    Points:
    173
    Posts:
    1,513
    Joined:
    Oct 17, 2010

    Oct 17, 2010
    1,513
    279
    173
    I wish ....
    Sunny Cornwall
    Just tested by going to the Adobe site and their 'Flash platform' pages. All works fine for me. I use the Dolphin HD browser and Flash is set so that it doesn't load by default - it come sup with a small green arrow which you need to tap to see the graphics. From memory this was how I wanted it set.

    Maybe check your browser settings to see if that's the problem.

    Dave
     
  6. sonesh

    sonesh Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    43
    Posts:
    285
    Joined:
    Nov 2, 2010

    Nov 2, 2010
    285
    31
    43
    Coventry, UK
    When I first joined the market, it announced there was an update for flash. Installed and it never had a problem with flash
     

Share This Page

Loading...