1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Support desperate

Discussion in 'Android Devices' started by hobron, Jun 16, 2011.

  1. hobron

    hobron Lurker
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    1
    Joined:
    Jun 16, 2011

    Jun 16, 2011
    1
    0
    5
    I am new here and already i have a problem. simply can anybody help me sort out the wife's galaxy s gt19000. yesterday she was tweeting via wifi then she tried tweetcaster the phone then switched off and every since as been unsuccessful in getting it to work again.

    fault now stands at switched on the galaxy symbol appears the dissapears after a min or two it vibrates occassionaly but nothing else.

    reloaded kies on my pc to connect phone to.

    all help gladly excepted

    ron
     

    Advertisement

  2. PeteDee

    PeteDee Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    36
    Posts:
    190
    Joined:
    Nov 15, 2010

    Nov 15, 2010
    190
    6
    36
    Have you removed the battery and restarted it?

    Pete
     
  3. antoeknee

    antoeknee Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    38
    Posts:
    226
    Joined:
    Aug 23, 2010

    Aug 23, 2010
    226
    23
    38
    Network Manager
    NW England
    Hmmm, are both the soft buttons illuminated as well?

    Sounds a bit like the problem I had and I'm afraid the only way I could get it going again was through factory reset.

    Others with similar issue suspect a app problem.
     

Share This Page

Loading...