1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Tips Diagnostic Mode

Discussion in 'Android Devices' started by Arhtard, Aug 28, 2011.

  1. Arhtard

    Arhtard Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    23
    Posts:
    60
    Joined:
    Aug 14, 2011

    Aug 14, 2011
    60
    35
    23
    Salt Lake City, Utah
    Instructions to put your Gravity Smart into diagnostic or field test mode.

    Enter *#197328640#

    ***Warning*** DO THIS AT YOUR OWN RISK

    Just entering these modes will not harm your phone...
    But if you change something that you don't know about it could mess up your phone...
    I'm not responsible for your actions.

    CDMA workshop does work with this phone model, only when the sim card is out of the phone, from my experience.

    Entering this code: *#7465625# will return info on which locks are active
     

    Advertisement

  2. kachman

    kachman Newbie
    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    13
    Joined:
    Apr 21, 2012

    Apr 21, 2012
    13
    0
    15
    do you which parameters are responsible for not having 3G access for internet?
     
  3. lee065803

    lee065803 Lurker
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    1
    Joined:
    Oct 10, 2012

    Oct 10, 2012
    1
    0
    5
    Does anybody have a list of the field test commands for the gravity? I am interested in locking the phone to the 1900 frequency
     
  4. kocoman

    kocoman Member
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    37
    Joined:
    May 20, 2010

    May 20, 2010
    37
    2
    16
    any way to force 3g instead of h or h+? thx
     

Share This Page

Loading...