1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Support Dial contact - nothing happens for 30 secs???

Discussion in 'Android Devices' started by adybaby, Nov 27, 2010.

  1. adybaby

    adybaby Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    46
    Joined:
    Apr 10, 2010

    Apr 10, 2010
    46
    1
    16
    When pressing a contact either via phone book or call history, nothing happens for up to 30 secs, then it will dial it - Grrrrrrr
     

    Advertisement

  2. albert_htc

    albert_htc Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    36
    Posts:
    215
    Joined:
    Apr 18, 2010

    Apr 18, 2010
    215
    1
    36
    I have this to..

    For me is a 'feature' of Orange.

    Never happens on 02 !
     
  3. Rogue

    Rogue Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    38
    Posts:
    154
    Joined:
    Jan 26, 2010

    Jan 26, 2010
    154
    10
    38
    My partner get's some gentle "freezing" when ending calls, she also is on Orange.
     
  4. Stucky

    Stucky Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    36
    Posts:
    104
    Joined:
    May 11, 2010

    May 11, 2010
    104
    9
    36
    yep - it's yet another "Orange thing". I get the same.
     
  5. matttye

    matttye Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    163
    Posts:
    1,939
    Joined:
    Apr 26, 2010

    Apr 26, 2010
    1,939
    379
    163
    Senior Legal Secretary
    Lincoln, England
    Happens to me sometimes, not always. And it's not necessarily always that long, usually more like 10-15 secs.

    Doesn't happen when roaming on T-Mobile so it's definitely an Orange thing :\
     
  6. mncollyer

    mncollyer Member
    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    50
    Joined:
    Jul 20, 2010

    Jul 20, 2010
    50
    0
    15
    Burton on Trent, UK
    Definitely Orange, mines the same :rolleyes:
     
  7. Phenomenological

    Phenomenological Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    93
    Posts:
    782
    Joined:
    Jul 7, 2010

    Jul 7, 2010
    782
    186
    93
    I'm on Orange, doesn't happen to me. Dials straight away. Are your handsets all bought directly from Orange? If so it could be the Orange ROM since mine is unbranded.
     
  8. mncollyer

    mncollyer Member
    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    50
    Joined:
    Jul 20, 2010

    Jul 20, 2010
    50
    0
    15
    Burton on Trent, UK
    Mine was direct from Orange, but running unbranded 2.2 now.
     
  9. flashsam

    flashsam Member
    Rank:
    None
    Points:
    18
    Posts:
    67
    Joined:
    Oct 1, 2010

    Oct 1, 2010
    67
    11
    18
    Leeds, UK
    Happens to me too. Branded Orange 2.2
     
Tags:

Share This Page

Loading...