1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Support Did 3.2 mess up your Xoom?

Discussion in 'Android Devices' started by The_Fox, Jul 15, 2011.

  1. The_Fox

    The_Fox Lurker
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    4
    Joined:
    Jul 10, 2011

    Jul 10, 2011
    4
    0
    5
    Hey there!
    Has anybody else noticed their Xooms running strange after the Honeycomb 3.2 upgrade?

    Mine has become terribly sluggish, file manager apps no longer open files, and there's an overall feel that something isn't healthy with the system.

    But the MicroSD card works now, at last. ;P
     

    Advertisement

  2. Jbart15

    Jbart15 Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    18
    Posts:
    81
    Joined:
    Dec 27, 2009

    Dec 27, 2009
    81
    11
    18
    Maryland
    I haven't had any issues on minerals. In fact i've seen performance improvement. Androzip and Astro both work flawlessly. Try turning off your device
     
  3. Web Raven

    Web Raven Lurker
    Rank:
    None
    Points:
    6
    Posts:
    6
    Joined:
    Mar 28, 2011

    Mar 28, 2011
    6
    1
    6
    Risk Analyst
    Chicago Burbs
    I cleared my default launcher (Xeam) and now I have no launcher at all when I press the HOME button. Just a blank screen. Until I tried to change my launcher, it worked pretty good.
     
  4. The_Fox

    The_Fox Lurker
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    4
    Joined:
    Jul 10, 2011

    Jul 10, 2011
    4
    0
    5
    Something must have gone wrong with mine.
    I tried shutting it down, restarting, shaking it while praising the IT gods... nothing worked.
    So I backed up my stuff, did a factory reset, re-installed my apps and everything is working as it should once again. Yay!


    ...scratch that, the problem just came back.
    Gonna be contacting Motorola tomorrow. :\
     
  5. veccster

    veccster Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    53
    Posts:
    473
    Joined:
    Apr 22, 2010

    Apr 22, 2010
    473
    54
    53
    Headhunter
    Western PA
    Yes...I have an issue that is extremely frustrating. I can't get the browser to open - unless I open the app.

    For example, if I am reading an email that has a link in it; I click on the link and the screen dims (almost a grey) but no browser opens.

    There are other slight problems but this one is really bugging me. I have cleared cache, rebooted, etc.
     
  6. veccster

    veccster Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    53
    Posts:
    473
    Joined:
    Apr 22, 2010

    Apr 22, 2010
    473
    54
    53
    Headhunter
    Western PA
    ^ OK...a little investigating in other forums and I found the issue - or at least the workaround. My problem has to do with the intent.chooser. When you click on a link, a dialog box should come up and ask how you want to complete the action (Opera, Dolphin or Browser). The screen greys out like it used to when that box appears but no box appears.

    Solved this by uninstalling all other browsers and only using the stock browser. Easy enough for me because I only use the stock browser anyway.
     
  7. gaiking

    gaiking Lurker
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    4
    Joined:
    Apr 11, 2009

    Apr 11, 2009
    4
    0
    5
    Another fix for the "screen of dim" is to just change the orientation by rotating it to portrait or landscape and that will kick it back to normal. No need to delete apps.
     
  8. talormolly

    talormolly Newbie
    Rank:
    None
    Points:
    35
    Posts:
    18
    Joined:
    Apr 15, 2011

    Apr 15, 2011
    18
    0
    35
    United States
    3.2 is available? Bugs? What's the details?
     
  9. G~JOOSE

    G~JOOSE Newbie
    Rank:
    None
    Points:
    36
    Posts:
    15
    Joined:
    Aug 28, 2010

    Aug 28, 2010
    15
    2
    36
    Nassau, Bahamas

    It's also like that with opening video files. I wanted to watch a movie I put on my xoom and behold, the black screen. Flipping orientation does seem to work but IT SHOULD NOT BE THERE IN THE FIRST PLACE.
     

Share This Page

Loading...