1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Digitizer Sprint for HTC Hero GSM

Discussion in 'Android Devices' started by tcblues, Nov 25, 2010.

  1. tcblues

    tcblues Lurker
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    5
    Joined:
    Jun 29, 2010

    Jun 29, 2010
    5
    0
    5

    Advertisement

  2. Xyro

    Xyro 4 8 15 16 23 42
    Moderator
    Rank:
     #19
    Points:
    1,413
    Posts:
    12,881
    Joined:
    Dec 1, 2009

    Dec 1, 2009
    12,881
    9,209
    1,413
    UK
    I wouldn't have thought so.

    The Sprint Hero and GSM Hero (like the one you linked to) are entirely different phones. They may share the name, but they don't share the hardware.

    It would be a much better idea to track down a GSM Hero digitiser.
     
  3. tcblues

    tcblues Lurker
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    5
    Joined:
    Jun 29, 2010

    Jun 29, 2010
    5
    0
    5
    Are you sure? Who sold me this digitizer says that I can use it in my htc hero

     
  4. Xyro

    Xyro 4 8 15 16 23 42
    Moderator
    Rank:
     #19
    Points:
    1,413
    Posts:
    12,881
    Joined:
    Dec 1, 2009

    Dec 1, 2009
    12,881
    9,209
    1,413
    UK
    I don't know if the digitiser would work, so I can't answer you there, but at the very least it's not going to fit into your phone.

    This is a sprint one, with a rounded top an this is the GSM one.
     
  5. tcblues

    tcblues Lurker
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    5
    Joined:
    Jun 29, 2010

    Jun 29, 2010
    5
    0
    5
    Thanks a lot!!

     
Tags:

Share This Page

Loading...