1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Support Disable Sense UI

Discussion in 'Android Devices' started by ibis99, Jul 1, 2010.

  1. ibis99

    ibis99 Lurker
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    4
    Joined:
    Jul 1, 2010

    Jul 1, 2010
    4
    0
    5
    For kicks I wanted to disable sense on my evo so I went to manage applications and followed the basic instructions including force close but it didn't work. Tried it four times but no luck. Why?
     

    Advertisement

  2. THEFORCE

    THEFORCE Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    93
    Posts:
    608
    Joined:
    Mar 17, 2010

    Mar 17, 2010
    608
    198
    93
    Washington, DC
    Download a new launcher such as adw our launcher pro, then clear defaults for sense...press home and set the new launcher app as the default
     
  3. ibis99

    ibis99 Lurker
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    4
    Joined:
    Jul 1, 2010

    Jul 1, 2010
    4
    0
    5
    Why would I have to do that? I've seen countless people do it the prescribed way with no problem. Why not mine?
     
  4. ibis99

    ibis99 Lurker
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    4
    Joined:
    Jul 1, 2010

    Jul 1, 2010
    4
    0
    5
    really? no one has an answer to why I cannot disable sense? :0
     
  5. SirSlayer

    SirSlayer Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    113
    Posts:
    875
    Joined:
    Feb 18, 2010

    Feb 18, 2010
    875
    455
    113
    QA Engineer
    San Diego, CA.
    You were already responded too. If you did the latest update they removed the default android launcher. Thus you have to install one from the market. Launcher pro is the closest one there. Then follow what the guy posted before and you will be golden and do what you are asking.

    PS you will not loose sense if you do this.
     
  6. Dose

    Dose Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    93
    Joined:
    Nov 29, 2009

    Nov 29, 2009
    93
    3
    16
    +1

    You cant disable sense without another launcher to run...
     
Tags:

Share This Page

Loading...