1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Root Do you need to "exclude" SetCPU from Task Manager?

Discussion in 'Android Devices' started by Needsdecaf, Mar 20, 2010.

  1. Needsdecaf

    Needsdecaf Android Expert
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    118
    Posts:
    1,005
    Joined:
    Nov 6, 2009

    Nov 6, 2009
    1,005
    41
    118
    Northern VA
    Do you need to put SetCPU on the exclude list?

    I suppose you would in order to run profiles. Otherwise what would happen, it would stay at whatever speed it was running if it was killed? Or would it default?

    Thanks!
     

    Advertisement

  2. shrink57

    shrink57 Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    143
    Posts:
    1,529
    Joined:
    Dec 19, 2009

    Dec 19, 2009
    1,529
    149
    143
    South Florida
    As a general rule of thumb exclude any system critical program from your task manager. Yes, exclude SetCPU.
     
  3. UBRocked

    UBRocked VZW Nexus Please!!!
    Rank:
     #65
    Points:
    433
    Posts:
    4,335
    Joined:
    Jan 31, 2010

    Jan 31, 2010
    4,335
    1,564
    433
    Ohio
    I exclude it from being automatically killed. I also exclude anything that displays on-going notification like Weatherbug, Tempmonitor, etc.
     

Share This Page

Loading...