1. Download our Official Android App: Forums for Android!

General Does anyone know of a CDMA\LTE Widget or toggle for the Main screen??

Discussion in 'Android Devices' started by swc2001, Jan 3, 2012.

  1. swc2001

    swc2001 Android Expert
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    143
    Posts:
    1,005
    Joined:
    Aug 28, 2010

    Aug 28, 2010
    1,005
    234
    143
    Rubber Duck Salesman
    Chattanooga, TN
    Well I am looking for an easy way to toggle on off the CDMA\LTE to CDMA only for the front screen so I dont have to go through all the settings poo and what not. The reason is I have 4g away from home and like to use it.... but When I am at home I toggle it to CDMA only because I am on the bubble of 3g 4g so it tries to switch back and forth thus killing the battery quicker and making it frusterating getting data. Since I went to the .901 update things are awesome but I still need to click it over to CDMA. So I was just wondering if such a toggle of some kind existed or not.

    Gimme da easy button baby!!


    As always I sure do appreciate it guys.
     

    Advertisement

  2. New Rising

    New Rising Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    53
    Posts:
    481
    Joined:
    Jul 7, 2011

    Jul 7, 2011
    481
    71
    53
    Download LTE Switch from the market, it will take you staight to the mobile network settings.
     
  3. swc2001

    swc2001 Android Expert
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    143
    Posts:
    1,005
    Joined:
    Aug 28, 2010

    Aug 28, 2010
    1,005
    234
    143
    Rubber Duck Salesman
    Chattanooga, TN
    It does get you closer but I am looking for a toggle switch or widget like Team Bamf made for the Nexus.

    Thanks Bro. :)
     
  4. New Rising

    New Rising Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    53
    Posts:
    481
    Joined:
    Jul 7, 2011

    Jul 7, 2011
    481
    71
    53
    I'm pretty sure there still isn't a widget that will automatically toggle you between 3g and 4g for the Bionic. LTE Switch is the closest thing that I've found, it's good enough for now.
     
  5. swc2001

    swc2001 Android Expert
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    143
    Posts:
    1,005
    Joined:
    Aug 28, 2010

    Aug 28, 2010
    1,005
    234
    143
    Rubber Duck Salesman
    Chattanooga, TN
    Well originally it took you 6 clicks.
    Now it takes 3 clicks with LTE switcher which is better.
    But IM LAZY and I want the FM button. Freakin Magic Button. LOL
    For now I will trudge thru with LTE switcher.
    Thanks Bro.

    Although could someone modify Team BAMFS widget to work for the Bionic?

    http://www.droid-lif...thanks-to-bamf/
     
    DanDroide likes this.

Share This Page

Loading...