1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Support Does Fontomizer work with SG2?

Discussion in 'Android Devices' started by EveR-1, Jun 27, 2011.

  1. EveR-1

    EveR-1 Newbie
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    23
    Joined:
    May 27, 2011

    May 27, 2011
    23
    0
    15
    Hi

    Installed Fontomizer app from Market - have managed to download some fonts, but how to install so can use fonts?

    Anyone figured this out? Thanks.
     

    Advertisement

  2. Rudedawg

    Rudedawg Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    98
    Posts:
    863
    Joined:
    Jun 24, 2011

    Jun 24, 2011
    863
    95
    98
    Security
    Southampton UK
    Settings>display>Screen display>Font style
     
  3. EveR-1

    EveR-1 Newbie
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    23
    Joined:
    May 27, 2011

    May 27, 2011
    23
    0
    15
    Thanks - Have already tried this and it's not showing the downloaded fonts.

    Does anyone know how to install new fonts on the SG2?
     
  4. Rudedawg

    Rudedawg Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    98
    Posts:
    863
    Joined:
    Jun 24, 2011

    Jun 24, 2011
    863
    95
    98
    Security
    Southampton UK
    Have you tried double checking MY apps in the market to make sure it downloaded correctly? I know this sounds obvious but you never know :) . Just covering bases.


    Scratch that, I see you have downloaded via a client so gonna take a look .

    Couldn't find fontimizer in the market for some reason :S . Which may answer your question, if the dev removed the app from the store. Id look for alternatives for now.


    EDIT once more as It seems Fontimizer is called Fonts for Galaxy. Not sure if this has changed recently but a link to http://www.androlib.com/android.application.com-hongik-fontomizersp-pwjnq.aspx confirmed the name change .


    With other font packs in the store Ive merely downloaded the app and the fonts appear automatically within the display settings.
     
  5. ts.shay

    ts.shay Lurker
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    1
    Joined:
    Aug 23, 2011

    Aug 23, 2011
    1
    0
    5
    Hi! I know this might be a little too late.. But I believe you have to manually install the fonts to your device. To do it, make sure you tick UNKNOWN SOURCES under Settings>Applications... Then, use a file manager to look for the folder where the APKs are stored. Once installed, you can change your system fonts the usual way. Have a happy day! ^_~
     

Share This Page

Loading...