1. Download our Official Android App: Forums for Android!

General Domestic data roaming turned on?

Discussion in 'Android Devices' started by as4k, Aug 13, 2011.

  1. as4k

    as4k Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    53
    Joined:
    Jul 31, 2011

    Jul 31, 2011
    53
    4
    16
    Any of you Photon users have this switched on? On my old Pre I would data roam with GPS on during trips, but thats really about it. Never had any additional charges or anything.
    Safe to turn this on?

    Thanks for any suggestions!
     

    Advertisement

  2. sukyle25

    sukyle25 Lurker
    Rank:
    None
    Points:
    6
    Posts:
    2
    Joined:
    Aug 13, 2011

    Aug 13, 2011
    2
    1
    6
    I was curious about this as well, so I re-read my contract and called Sprint. It is fine to turn this on, as it is included in most plans (simply everything has it included). The Sprint rep stated that there is no cap on how much data roaming is allowed, but there actually is a limit. However, you won't get charged for any overages until you are notified you have gone over (at least this is what I understand).
     
  3. as4k

    as4k Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    53
    Joined:
    Jul 31, 2011

    Jul 31, 2011
    53
    4
    16
    Yeah, I did some research on this forum before I posted and they seemed like general rules, so that makes sense. What about network? Do people leave it on "Sprint only" or "Any CDMA"?
     

Share This Page

Loading...