1. Download our Official Android App: Forums for Android!

General Download 3026.prl (Latest) and Update Instructions! (Regularly Updated)

Discussion in 'Android Devices' started by Kaiser17, Sep 26, 2011.

  1. TattooedDroid

    TattooedDroid Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    43
    Posts:
    319
    Joined:
    Sep 16, 2011

    Sep 16, 2011
    319
    45
    43
    GuitarGuru (Go Gibson or go home)
    Jacksonville, FL
    Its coming crowz.. palm beach, fade, and broward counties are popping up with 3g :)
     

    Advertisement

  2. derrabe

    derrabe Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    36
    Posts:
    143
    Joined:
    Jun 1, 2011

    Jun 1, 2011
    143
    7
    36
    Unemployeed :(
    South East Michigan
    Here is a question my phone says "The ESN/MEID you provided is not clean for activation." when i do the checkesnfree is this normal for an activated phone?
     
  3. Kaiser17

    Kaiser17 Android Enthusiast
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    88
    Posts:
    474
    Joined:
    Sep 14, 2011

    Sep 14, 2011
    474
    162
    88
    Male
    Webmaster/Web Design & Data Entry
    Atlanta, GA
    Thats normal because you already activated the phone, if you deactivate your MetroPCS account on it, it will show up as clean.

    So say someone steals your phone they wont be able to use it on the metropcs network.
     
    derrabe likes this.
  4. derrabe

    derrabe Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    36
    Posts:
    143
    Joined:
    Jun 1, 2011

    Jun 1, 2011
    143
    7
    36
    Unemployeed :(
    South East Michigan
    No 3g in detroit area for me
     
  5. crowz

    crowz Newbie
    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    28
    Joined:
    Jun 16, 2011

    Jun 16, 2011
    28
    0
    15
    woohhoooo.. i hope so.. was just thinking about moving to a different company...
     
  6. rooob

    rooob Member
    Rank:
    None
    Points:
    36
    Posts:
    57
    Joined:
    Feb 23, 2011

    Feb 23, 2011
    57
    5
    36
    LA
    i did the update but no 3g in LA :(
     
  7. CityBoy

    CityBoy Newbie
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    15
    Joined:
    Mar 2, 2011

    Mar 2, 2011
    15
    1
    16
    Detroit, MI


    Yeah what happened to the 3g in Detroit anyway? Did they turn it off or upgrade everything to 4g? I few years ago I had the Samsung SCH-r860 Caliber and 3g worked fine in Detroit.. Now nothing.. thats BS
     
  8. derrabe

    derrabe Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    36
    Posts:
    143
    Joined:
    Jun 1, 2011

    Jun 1, 2011
    143
    7
    36
    Unemployeed :(
    South East Michigan
    btw where do you guys go to find the latest metro pcs prl files?
     
  9. crowz

    crowz Newbie
    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    28
    Joined:
    Jun 16, 2011

    Jun 16, 2011
    28
    0
    15
    Well... i was driving between ft Lauderdale and Pompano, then i saw the 3G on my cell...
    :)
     
  10. Kaiser17

    Kaiser17 Android Enthusiast
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    88
    Posts:
    474
    Joined:
    Sep 14, 2011

    Sep 14, 2011
    474
    162
    88
    Male
    Webmaster/Web Design & Data Entry
    Atlanta, GA
    People update their phones dialing *228 then extract the new prl and upload it for those who didn't get the new update prl update yet in their area so they can update manually using programs like QPST or LGNPST.
     
    Martykus likes this.
  11. TattooedDroid

    TattooedDroid Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    43
    Posts:
    319
    Joined:
    Sep 16, 2011

    Sep 16, 2011
    319
    45
    43
    GuitarGuru (Go Gibson or go home)
    Jacksonville, FL
    Told you crowz!! Its all over west palm, I never see 1x : )
     
  12. Shatterproof

    Shatterproof Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    93
    Posts:
    626
    Joined:
    Mar 30, 2011

    Mar 30, 2011
    626
    196
    93
    Male
    Warehouse Supervisor / MMA Fighter
    Detroit
    I was just driving thru Ecorse Mi (Right nxt to Detroit) and I had 3g for about 10 seconds lmao!!
     
  13. rlugo29

    rlugo29 Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    38
    Posts:
    250
    Joined:
    Jan 4, 2011

    Jan 4, 2011
    250
    11
    38
    New Port Richey, Fl
    I'm stuck on step9. I keep seeing multiple ports to choose from (two to be exact). The instructions state that if you see more than one, disconnect all your external devices such as external HDDs, phones, Bluetooth dongles, ect. If you don’t see a port. Disconnect your phone, restart your computer, connect your phone and try again. Problem is that my Notebook is not connected to anything else besides the phone and the internet.

    Any help???
     
  14. rlugo29

    rlugo29 Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    38
    Posts:
    250
    Joined:
    Jan 4, 2011

    Jan 4, 2011
    250
    11
    38
    New Port Richey, Fl
    Never mind. I plugged my phone to a different USB port on my PC and got it.
     
  15. Kaiser17

    Kaiser17 Android Enthusiast
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    88
    Posts:
    474
    Joined:
    Sep 14, 2011

    Sep 14, 2011
    474
    162
    88
    Male
    Webmaster/Web Design & Data Entry
    Atlanta, GA
    So were you able to update your prl successfully?
     
  16. Since208

    Since208 Member
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    43
    Joined:
    Apr 26, 2011

    Apr 26, 2011
    43
    6
    16
    I really want this PRL to get 3g here in California, I'm just scared i'll mess up the phone... :/ and i don't know if any of you would help me...
     
    Kaiser17 likes this.
  17. rlugo29

    rlugo29 Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    38
    Posts:
    250
    Joined:
    Jan 4, 2011

    Jan 4, 2011
    250
    11
    38
    New Port Richey, Fl
    Sure did!!
     
  18. ddloco

    ddloco Newbie
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    21
    Joined:
    May 16, 2011

    i live in cali inland empire to be exact no 3g ill let u know if i ever get it if u dont feel comfortable doing it
     
    Since208 likes this.
  19. Since208

    Since208 Member
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    43
    Joined:
    Apr 26, 2011

    Apr 26, 2011
    43
    6
    16
    Thank you man!
    Im just scared to mess up my phone... Thank you a lot!
     
  20. Kaiser17

    Kaiser17 Android Enthusiast
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    88
    Posts:
    474
    Joined:
    Sep 14, 2011

    Sep 14, 2011
    474
    162
    88
    Male
    Webmaster/Web Design & Data Entry
    Atlanta, GA
    There's nothing to be scared about, when I was new to this I was scared to. But its really easy if you just follow step by step.
     
  21. glo1234567

    glo1234567 Member
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    42
    Joined:
    Feb 10, 2011

    Feb 10, 2011
    42
    1
    16
    is there another to update the prl besides this and calling *228...nether is workin for me..
     
  22. Big Co. Jones

    Big Co. Jones Newbie
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    27
    Joined:
    Jun 24, 2011

    Jun 24, 2011
    27
    1
    16
    Miami
    hi guys I try and try and try but i can never get my COMXX – USB\QC Diagnostic port to come up ...I have tried as stated here to restart computer and start process over but i never get that port i need to proceed to the next step ... please help.
     
  23. Exalted1

    Exalted1 Lurker
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    3
    Joined:
    Oct 6, 2011

    Oct 6, 2011
    3
    0
    5
    Miami
    I have updated to 3023 and I can confirm that 3g is working in Miami, miami beach, hialeah, ft lauderdale area. however I live in west kendall and there is still no 3g service here. Its almost as fast as 4g and I have noticed my battery life has increased about 55%. nice going metro, now update that tower in kendall so I can have it at my house and at my office.
     
  24. n3m3515

    n3m3515 Member
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    44
    Joined:
    Jun 23, 2011

    Jun 23, 2011
    44
    9
    16
     
  25. glo1234567

    glo1234567 Member
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    42
    Joined:
    Feb 10, 2011

    Feb 10, 2011
    42
    1
    16
    i did that and i found the port my phone was connected to but in QPST it shows my phone as not being connected to that port when it realy is....
     

Share This Page

Loading...