1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Tips Dragon Dictation

Discussion in 'Android Devices' started by jhat3k1, Nov 11, 2010.

  1. jhat3k1

    jhat3k1 Well-Known Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    38
    Posts:
    164
    Joined:
    Oct 14, 2009

    Oct 14, 2009
    164
    14
    38
    Sales
    Denver
    As you may or may not know, one of the text inout options on the 4G is dragon dictation. You open any text input area, hit the bar, and speak. It is by far the best voice recognition software I have ever used. I would say it is better than 95% accurate. I believe it is the same software used for the genius button.

    Long press any text input area, select input method, and choose dragon dictation. You wont be sorry!
     

    Advertisement

    buckeyedroid likes this.
  2. Coffee with Me

    Rank:
    None
    Points:
    35
    Posts:
    23
    Joined:
    Nov 13, 2010

    Nov 13, 2010
    23
    0
    35
    I did not know this! That was a lot faster than typing when it's a longer message. thanks!
     
  3. Yocraze

    Yocraze Lurker
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    2
    Joined:
    Dec 20, 2011

    Dec 20, 2011
    2
    0
    5
    Hi friends and Merry Christmas! I recently had a complete text message dump on my myTouch 4G... and since then, whenever I use Dragon Dictation (which I love), it puts a space AFTER a word and BEFORE punctuation, i.e. I speak "hello there comma and welcome to the forum" and it types out "hello there , and welcome to the forum", placing an extra SPACE after the word "there". Is there anything I did? or anything I need to reset? Will the new OS push take care of this?

    Thanks in advance!! :)
     
  4. davidxian

    davidxian Newbie
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    12
    Joined:
    Jan 3, 2012

    Jan 3, 2012
    12
    1
    16
    I just love swipe I didn't like it at first but tried it and got used to it now is amazing!
     
  5. mcfierce24

    mcfierce24 Member
    Rank:
    None
    Points:
    36
    Posts:
    53
    Joined:
    Sep 3, 2010

    anybody know how to get it back on a rooted MT4G with Cyanogen 7? I lost it when I rooted
     
  6. dbouche

    dbouche Lurker
    Rank:
    None
    Points:
    25
    Posts:
    3
    Joined:
    Jan 1, 2012

    Jan 1, 2012
    3
    0
    25
    I have a MyTouch 3G and after a recent update to Dragon Dictation, I also have the spaces between the word and punctuation. It drives me crazy! Does anyone know how to fix this?
     

Share This Page

Loading...