1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Support Droid 4 Screen won't work with Keyboard out

Discussion in 'Android Devices' started by eatsleeplaxsoccer3, Sep 29, 2012.

  1. eatsleeplaxsoccer3

    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    19
    Joined:
    Dec 24, 2009

    Dec 24, 2009
    19
    1
    16
    So last night, my Droid 4's display stopped working whenever I slid the keyboard out. It just goes black. I can still type and then when I slide the keyboard back and the screen comes back, it has typed letters.
    I don't think there was a drop or any one incident that made it stop, so I don't know what caused it.
    If I unlock the screen orientation, I can still rotate it to landscape. It's just the screen goes off when the keyboard comes out.
    I'm afraid it's a hardware issue because I just did a hard reset with the same problems.
    Anyone else had this problem?
    It's less than a year old, will Motorola still cover it?
    I recently moved to Amsterdam and cancelled my Verizon service, so I can't get them to fix it.
     

    Advertisement

  2. freaknormel

    freaknormel Lurker
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    4
    Joined:
    Nov 15, 2012

    Nov 15, 2012
    4
    0
    5
    I have approx the same with my droid 3, but worser: when slide out, screen Fades black, device stays on ( i can receive calls etc ) but screen does not come back anymore.

    I had the same issue with my previous droid 3 ( screen was returning when slide in again ( to portrait ) This was solved after replacing the flex cable , which wasnt a easy job

    Im from Netherlands too..
     
  3. eatsleeplaxsoccer3

    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    19
    Joined:
    Dec 24, 2009

    Dec 24, 2009
    19
    1
    16
    it was still under warranty so I repaired it directly through motorola (but had to send it to the US and have it shipped back to a US address).
    now the front facing camera doesn't work...
     
  4. freaknormel

    freaknormel Lurker
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    4
    Joined:
    Nov 15, 2012

    Nov 15, 2012
    4
    0
    5
    Than they have replaced the Flex cable, which is also related to the front camera. So you have to ship it back to them again?
     
  5. eatsleeplaxsoccer3

    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    19
    Joined:
    Dec 24, 2009

    Dec 24, 2009
    19
    1
    16
    not sure if it's worth it to send it all back again.
    i was going to try a factory reset because the front facing camera won't show up as an option in the camera app. most threads have said that it's a hardware issue. but I was hoping this one time they were wong
     

Share This Page

Loading...