1. Download our Official Android App: Forums for Android!

General Droid Incredible for sprint?

Discussion in 'Android Devices' started by reidbo, May 15, 2010.

  1. reidbo

    reidbo Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    48
    Joined:
    Jan 15, 2010

    Jan 15, 2010
    48
    0
    15
    San Antonio, TX
    Is it possible to get a Droid Incredible to work on Sprints network?
     

    Advertisement

  2. shawheim_a

    shawheim_a Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    93
    Posts:
    552
    Joined:
    Oct 26, 2009

    Oct 26, 2009
    552
    207
    93
  3. xmr405o

    xmr405o Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    333
    Posts:
    4,171
    Joined:
    Dec 7, 2009

    Dec 7, 2009
    4,171
    1,185
    333
    Why would you want the Incredible to work on Sprint when Sprint has the EVO which is essentially the same phone but with a bigger screen?
     
  4. xmr405o

    xmr405o Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    333
    Posts:
    4,171
    Joined:
    Dec 7, 2009

    Dec 7, 2009
    4,171
    1,185
    333
    Edit: double post. sorry.
     
  5. reidbo

    reidbo Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    48
    Joined:
    Jan 15, 2010

    Jan 15, 2010
    48
    0
    15
    San Antonio, TX
    feeling a bit intimidated by the size of the Evo. Besides the Evo does sprint have anything else coming in the future? I'm not due for an upgrade untill Nov.
     
  6. wallacesh954rr

    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    16
    Joined:
    May 9, 2010

    May 9, 2010
    16
    0
    15
    if you call the SALES (not customer care) and complain about your phone and not wanting to go thru the hassle of warranty when youre close to upgrade time theyll let you upgrade early.. i've done it twice on 2 lines last month (both 3 months early) and had them warranty out a working palm pre for a brand new moment. sales can do way more than customer care.
     
  7. CRPercodani

    CRPercodani OFWGKTA
    Rank:
    None
    Points:
    213
    Posts:
    2,940
    Joined:
    Oct 24, 2009

    Oct 24, 2009
    2,940
    564
    213
    Real Estate Agent
    M A dub'l dolla sign
    Sprint won't allow ESN's on it's network that don't come from it's phones. You could try flashing it to Cricket once someone figures out how to.
     
  8. lmbgm

    lmbgm Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    43
    Posts:
    150
    Joined:
    May 2, 2010

    May 2, 2010
    150
    27
    43
    a little OT, but Droid Incredible on Virgin Mobile would be awesome. $25/mo for unlimited txt, data, and 300min. Saving $35/mo ($840/2yrs) would be nice.
     
  9. VaBthang4

    VaBthang4 Lurker
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    1
    Joined:
    Dec 21, 2010

    Dec 21, 2010
    1
    0
    5

    I just called and tried. They said no, their computer system will not allow it. ;/
     
  10. sail4fun201

    sail4fun201 Guest
    Rank:
    None
    Posts:
    0
    Joined:

    Ask for the cancellation department. Tell them how your phone is a piece and you want to upgrade but customer care won't let you so you're going to Verizon.

    These are the people who can get you the best deals. They don't care about subsidizing a phone for you if you're going to keep paying them $100/mo.
     
  11. cipher6

    cipher6 Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    78
    Posts:
    700
    Joined:
    Dec 8, 2010

    Dec 8, 2010
    700
    80
    78
    GIS Admin
    South Texas
    Sprint also has wifimax on evo and a few others (4g) something the dinc can't do.
     

Share This Page

Loading...