1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Root Droid root same as Milestone?

Discussion in 'Android Devices' started by decon89, Feb 7, 2010.

  1. decon89

    decon89 Lurker
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    25
    Posts:
    4
    Joined:
    Feb 7, 2010

    Feb 7, 2010
    4
    0
    25
    Hey guys. I'lve been thinking about rooting my motorola milestone (unbranded from germany) as that I can overclock and get some of the cool apps that are out there. My question is: is the proces the same and do I get as many options on the milestone as with the droid? The hardware is the same but there's so little information on the milestone as compared to the droid.
     

    Advertisement

  2. epuiatti

    epuiatti Member
    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    47
    Joined:
    Nov 14, 2009

    Nov 14, 2009
    47
    0
    15
    London, UK
  3. decon89

    decon89 Lurker
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    25
    Posts:
    4
    Joined:
    Feb 7, 2010

    Feb 7, 2010
    4
    0
    25
    Thanks a lot! Can I also install custom ROMs on the milestone? I've just seen a video on youtube explaining the operator "hack" and overclocking but not ROMs?
     
  4. epuiatti

    epuiatti Member
    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    47
    Joined:
    Nov 14, 2009

    Nov 14, 2009
    47
    0
    15
    London, UK
    As of yet, i dont believe you can install custom ROMs however i maybe wrong. Motorola view on custom ROMs Custom ROMs | Facebook
     

Share This Page

Loading...