1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Droid work with Hulu?

Discussion in 'Android Devices' started by dirtbikerac, Nov 6, 2009.

  1. dirtbikerac

    dirtbikerac Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    36
    Posts:
    34
    Joined:
    Nov 3, 2009

    Nov 3, 2009
    34
    1
    36
    Does Droid work on Hulu.com? I know it works with youtube, but I am wondering if it works on hulu.com, or does Hulu have a app? Widget? Thanks for the help!
     

    Advertisement

  2. rocksthaman

    rocksthaman Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    89
    Joined:
    Nov 4, 2009

    Nov 4, 2009
    89
    6
    16
    Im pretty sure that hulu will be available , but it said only once flash 10 is added early next year.
     
  3. QrafTee

    QrafTee Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    128
    Posts:
    1,123
    Joined:
    Nov 5, 2009

    Currently no app I know of that supports Hulu, and until Flash 10 is available, no Hulu (we're supposed to get it in early 2010).
     
  4. uxmatthew

    uxmatthew Lurker
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    1
    Joined:
    Feb 19, 2010

    Feb 19, 2010
    1
    0
    5
    You can check out m.nbc.com though, it works like the youtube app, and you get 30 rock, community, the office, etc.

    It's awesome.
     
  5. potatolover1102

    potatolover1102 Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    38
    Posts:
    335
    Joined:
    Nov 9, 2009

    Nov 9, 2009
    335
    12
    38
    Houston, Texas
    Ok I am going to set this straight! There is NO hulu at all even with flash support. This is a hulu rule not limitation of flash or the phone. They do not allow it on any devices other than pc. It is not allowed on phones, the ps3 has been banned as well. I had the imagio and sky fire with flash support and it knew I was on a phone and stopped the videos so don't get excited. :(
     
  6. taz55

    taz55 Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    36
    Posts:
    226
    Joined:
    Nov 11, 2009

    Nov 11, 2009
    226
    6
    36
    when did this revelation occur? i had an omnia with skyfire and watched them all the time. this was only a few months ago.

    infact here is a link to another winmo program that let you do it back in august http://www.techhackz.com/2009/08/watch-hulu-on-your-cell-phone-using.html
     
  7. icecold

    icecold Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    98
    Posts:
    667
    Joined:
    Dec 31, 2009

    Dec 31, 2009
    667
    75
    98
    WI
    I have never been able to get the videos on the NBC site.

    EDIT: Okay, maybe I was just too impatient on my other attempts, but I got it to work.
     
  8. alostpacket

    alostpacket Over Macho Grande?
    Rank:
    None
    Points:
    513
    Posts:
    7,973
    Joined:
    Nov 29, 2009

    Nov 29, 2009
    7,973
    3,603
    513
    Android App Developer
    NY


    This all went down in the Fall, Hulu's content providers demanded they stop showing on other devices and so they did. It was all over Engadget and Wired IIRC.

    Google "hulu ps3"
     
  9. VeryApe

    VeryApe Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    36
    Posts:
    118
    Joined:
    Nov 24, 2009

    Nov 24, 2009
    118
    3
    36
    Systems Administrator
    Lancaster, PA
    I think Skyfire has a setting to "cloak" itself as a PC. I miss Skyfire, great browser.
     
  10. Chugworth

    Chugworth Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    18
    Posts:
    97
    Joined:
    Nov 22, 2009

    Nov 22, 2009
    97
    10
    18
    USA
  11. alostpacket

    alostpacket Over Macho Grande?
    Rank:
    None
    Points:
    513
    Posts:
    7,973
    Joined:
    Nov 29, 2009

    Nov 29, 2009
    7,973
    3,603
    513
    Android App Developer
    NY
    There is a setting in dolphin too but the problem is that Flash will reveal your real browser and OS.

    When we get Flash of course :)
     
  12. potatolover1102

    potatolover1102 Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    38
    Posts:
    335
    Joined:
    Nov 9, 2009

    Nov 9, 2009
    335
    12
    38
    Houston, Texas
    Exactly so even if you set it to desktop it still knows once you start to play the video sadly. :(
     
  13. NewDroidFan88

    NewDroidFan88 Lurker
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    4
    Joined:
    Nov 29, 2009

    Nov 29, 2009
    4
    0
    5
    Government slacker
    RedSoxNation
    Skyfire and Dolphin both get blocked when you try and access Hulu. I just tried both and gave me the same results as I was getting with the stock browser
     
  14. ilmar72

    ilmar72 Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    38
    Posts:
    233
    Joined:
    Apr 23, 2010

    Apr 23, 2010
    233
    15
    38
    Male
    Pennsylvania
    They workes yesterdqy morning and were patched from working by the evening
     
  15. wormywyrm

    wormywyrm Newbie
    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    14
    Joined:
    Jan 2, 2010

    Jan 2, 2010
    14
    0
    15
    Skyfire Beta is out, I am going to look at it now and see if it has cloaking like mentioned by another poster...
     
  16. ilmar72

    ilmar72 Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    38
    Posts:
    233
    Joined:
    Apr 23, 2010

    Apr 23, 2010
    233
    15
    38
    Male
    Pennsylvania

    Have fun
     
  17. curlywing

    curlywing Lurker
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    1
    Joined:
    Jun 26, 2010

    Jun 26, 2010
    1
    0
    5
  18. nstallion

    nstallion Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    143
    Posts:
    1,152
    Joined:
    Nov 13, 2009

    Nov 13, 2009
    1,152
    136
    143
    San Diego, CA
    Hulu is intentionally blocking Android devices to avoid breaching distribution contracts. Supposedly there will eventually be an Android app, but who knows. A lot of the content would be competing directly with content Verizon already has distribution rights to through V-Cast.

    EDIT: That article you linked to is old and that exploit has been fixed. Currently there is no way to get Hulu to work on any Android phone.
     
    tlpalmer01 likes this.
  19. n8iggie

    n8iggie Lurker
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    2
    Joined:
    Jul 1, 2010

    Jul 1, 2010
    2
    0
    5
    Looks as if Hulu is avail....for iProducts boooooooo......and they seem to charge for the app......looks as if it comes to Android, there will be a fee....
     
  20. BAC5.2

    BAC5.2 Member
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    46
    Joined:
    Jun 29, 2010

    Jun 29, 2010
    46
    1
    16
    The iPhone app is $9.99 a month! Ridiculous!

    I have Flash 10.1 on my Droid. Fancast.com works, but Hulu does not. Bummer.
     
  21. yournamepenor

    yournamepenor Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    36
    Posts:
    155
    Joined:
    Mar 3, 2010

    Mar 3, 2010
    155
    6
    36
    Chef and His Dudeness
    Florida
    well there is a way that works. you a have to go into the browser type in about:debug press enter or send or wut have you. then go into menu then go to settings then scroll down till you see UAString then touch it. then it will prompt u with a couple choices then choose desktop. now go out of that. then type in www.hulu.com/widget/player and that should work.
    Also it may be a paid app but people will get the apk file. just a matter of time.
     
  22. may2700

    may2700 Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    36
    Posts:
    199
    Joined:
    Nov 14, 2009


    maybe we arent following correctly, but when you type about:debug in the address filed, nothing happens and when you go into the menu and settings, there is nothing called uastring.

    can u be a little more specific on what to do?

    i am assuming this is with the stock browser?
     
  23. BAC5.2

    BAC5.2 Member
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    46
    Joined:
    Jun 29, 2010

    Jun 29, 2010
    46
    1
    16
    ^^Didn't work for me. Still says "this video not available at this site" for both 30Rock and The Office.

    Fancast keeps hanging at the "starting video" splash.
     
  24. BAC5.2

    BAC5.2 Member
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    46
    Joined:
    Jun 29, 2010

    Jun 29, 2010
    46
    1
    16
    Settings all the way at the bottom.
     
  25. G.Armour

    G.Armour You know you want to.
    Rank:
    None
    Points:
    183
    Posts:
    4,534
    Joined:
    Jan 11, 2010

    Jan 11, 2010
    4,534
    306
    183
    Truck driver/ driver mentor. I train people to dri
    Georgia
    Yep it don't work.. hulu fixed this a while back.. but wow, reading this thread all the way back is kind of nostalgic. Like that one post that skyfire is coming. Lol

    "If you can't convince them, confuse them." - Harry Truman
     

Share This Page

Loading...