1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Root DX 602 Rooted! Time for Apex!

Discussion in 'Android Devices' started by Poehring, Aug 29, 2011.

  1. Poehring

    Poehring Well-Known Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    81
    Joined:
    Jun 7, 2009

    Jun 7, 2009
    81
    1
    16
    Collections. Bisohp White Marshal & Weibel P.S.
    Des Moines, WA USA
    So I just wanted to make sure I'm doing this right. I downloaded the Apex 2.0 ROM for Rooted Gingerbread .602. I put it on my SD Card. Im a little unclear from reading the instructions as the easiest way to install. Should I Titanium Backup first? Once I do that, do I just find the file on my SD card and run it? That will take care of the rest? Or is there something else I should do first. I think im missing a step. Any help is appreciated. Thanks!!
     

    Advertisement

  2. VoidedSaint

    VoidedSaint Resident Ninja
    Rank:
     #63
    Points:
    423
    Posts:
    8,201
    Joined:
    Feb 10, 2010

    Feb 10, 2010
    8,201
    2,090
    423
    Male
    Virginia
    you first need to download d2 bootstrapper, or dx bootstrapper, your choice with d2 you dont have to change anything, with dx bootstrapper you have to untick something (*forgot*) and tick it back after you instlal a rom

    use titanium to back up your apps.

    with d2 bootstrapper just open it
    click Bootstrap Recovery,
    hit ok for success
    then hit reboot recovery
    scroll to wipe data, and wipe it
    then scroll to wipe cache, and wipe it
    scroll to install zip from sd card
    choose location
    locate apex and install. reboot and your done
     
  3. tsargent347

    tsargent347 Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    43
    Posts:
    114
    Joined:
    Aug 24, 2011

    Aug 24, 2011
    114
    25
    43
    Upstate South Carolina
    I want to root the .602 update and i have all the necessary stuff to do so but can i use any rom once ive rooted it? or do i have to use gb based roms only? i like the liberty rom..but do i have to wait for devs to make roms for the .602 base gb??
     
  4. Trooper

    Trooper Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    213
    Posts:
    3,715
    Joined:
    Apr 11, 2010

    Apr 11, 2010
    3,715
    542
    213
    I would not rush to install Apex. There are probs with the latest RC3.
     
  5. Fabolous

    Fabolous Superuser
    Rank:
    None
    Points:
    313
    Posts:
    3,635
    Joined:
    Nov 7, 2009

    Nov 7, 2009
    3,635
    2,126
    313
    Multi-platinum Rapper
    Illinois
    I really haven't heard any more complaints about that airplane mode issue man
     
  6. VoidedSaint

    VoidedSaint Resident Ninja
    Rank:
     #63
    Points:
    423
    Posts:
    8,201
    Joined:
    Feb 10, 2010

    Feb 10, 2010
    8,201
    2,090
    423
    Male
    Virginia
    i was going to ask you trooper what problems have you heard?

    apex is a solid rom choice to go with IMO, if you want a rom that virtually removes all bloat with incredible battery life, go for apex, fab works hard for us and rest assured any bugs will be fixed asap.
     
  7. VoidedSaint

    VoidedSaint Resident Ninja
    Rank:
     #63
    Points:
    423
    Posts:
    8,201
    Joined:
    Feb 10, 2010

    Feb 10, 2010
    8,201
    2,090
    423
    Male
    Virginia
    you can only flash gb roms, basically only apex as of right now is available for .602
    shuji wont be far behind, not so sure about liberty, as i havent heard much from jrummy as of late, hopefully everything is ok and he ports liberty over to .602


    try out apex is a solid choice
     
  8. tsargent347

    tsargent347 Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    43
    Posts:
    114
    Joined:
    Aug 24, 2011

    Aug 24, 2011
    114
    25
    43
    Upstate South Carolina
    ok do you guys have a link for the apex rom that will work for .602, and just to clarify i need to download d2 bootstraper correct to get clockwork?
     
  9. tsargent347

    tsargent347 Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    43
    Posts:
    114
    Joined:
    Aug 24, 2011

    Aug 24, 2011
    114
    25
    43
    Upstate South Carolina
    and are the gb roms better than froyo roms? like with less bugs and stuff? and run faster?
     
  10. Trooper

    Trooper Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    213
    Posts:
    3,715
    Joined:
    Apr 11, 2010

    Apr 11, 2010
    3,715
    542
    213
    Airplane mode and force closes. For both myself and another forum member.

    I'm far from a n00b and followed everything to a T Fab. Id offer to send you logcats but Im on a different ROM atm.
     
  11. tsargent347

    tsargent347 Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    43
    Posts:
    114
    Joined:
    Aug 24, 2011

    Aug 24, 2011
    114
    25
    43
    Upstate South Carolina
    so apex isnt stable right now for newly rooted .602
     
  12. bouchigo

    bouchigo Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    413
    Posts:
    3,756
    Joined:
    Aug 10, 2010

    Aug 10, 2010
    3,756
    1,026
    413
    Production Engineer Mngr.
    Stockton, CA
    I haven't had any issues at all with ApeX 2.0 RC3. It's actually been running quite well for about 2 days now.
     
  13. Trooper

    Trooper Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    213
    Posts:
    3,715
    Joined:
    Apr 11, 2010

    Apr 11, 2010
    3,715
    542
    213
  14. Poehring

    Poehring Well-Known Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    81
    Joined:
    Jun 7, 2009

    Jun 7, 2009
    81
    1
    16
    Collections. Bisohp White Marshal & Weibel P.S.
    Des Moines, WA USA
    Okay well Apex is the only ROM currently working with GB .602, correct?
     
  15. Trooper

    Trooper Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    213
    Posts:
    3,715
    Joined:
    Apr 11, 2010

    Apr 11, 2010
    3,715
    542
    213
    Liberty does as well, though its not really official if you know what I mean.
     
  16. Slomies

    Slomies Newbie
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    19
    Joined:
    Oct 26, 2010

    Oct 26, 2010
    19
    1
    16
    I agree. I haven't had any issues either. Battery life is great as well :)
     
  17. VoidedSaint

    VoidedSaint Resident Ninja
    Rank:
     #63
    Points:
    423
    Posts:
    8,201
    Joined:
    Feb 10, 2010

    Feb 10, 2010
    8,201
    2,090
    423
    Male
    Virginia
    i read the posts it was like 2 people having the issue... it happened on miui as well, rest assured fab will develop a fix for it soon
     
  18. Trooper

    Trooper Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    213
    Posts:
    3,715
    Joined:
    Apr 11, 2010

    Apr 11, 2010
    3,715
    542
    213
    Will wait for Fab's reponse.
     
  19. tsargent347

    tsargent347 Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    43
    Posts:
    114
    Joined:
    Aug 24, 2011

    Aug 24, 2011
    114
    25
    43
    Upstate South Carolina
    so liberty does work on .602? and i was looking in the Apex rom thread for .602 and i saw that a couple people were haveing issues loading paid apps from their markets on their phone..someone else was having the same issue on a different rom..does it have something to do with them being rooted and romd? or is it an issue with the rom they are on..im not rooted yet but if rotting wont allow me to get paid apps i think ill hold off
     
  20. VoidedSaint

    VoidedSaint Resident Ninja
    Rank:
     #63
    Points:
    423
    Posts:
    8,201
    Joined:
    Feb 10, 2010

    Feb 10, 2010
    8,201
    2,090
    423
    Male
    Virginia
    so far from what i know apex is the only one on .602
     
  21. bouchigo

    bouchigo Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    413
    Posts:
    3,756
    Joined:
    Aug 10, 2010

    Aug 10, 2010
    3,756
    1,026
    413
    Production Engineer Mngr.
    Stockton, CA

    Shuji is also .602.
     
  22. tsargent347

    tsargent347 Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    43
    Posts:
    114
    Joined:
    Aug 24, 2011

    Aug 24, 2011
    114
    25
    43
    Upstate South Carolina
    ok so whats going on with people not being able to download paid apps off the market? ive seen a couple people with both roms having this issue..both Shuji and Apex.. page 2 in this forum...[ROM][DROIDX] ApeX 2.0.0 Release Candidate (RC3) (8/27/2011)
     
  23. sereneDelusions

    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    4
    Joined:
    Dec 16, 2010

    Dec 16, 2010
    4
    0
    5
    Knoxville, TN
    I have had no problems with this version of Apex yet. Runs smooth, no FC's, no market issues here... oh and my density mod works with the dialer this time around. Pretty happy with Apex...cant wait for the final.
     
  24. fyrmd

    fyrmd Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    88
    Joined:
    Sep 2, 2010

    Sep 2, 2010
    88
    4
    16
    I have been on RC3 since Sunday with no issues. It works great on my phone!
     
  25. VinniePaz

    VinniePaz Member
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    40
    Joined:
    Sep 4, 2010

    Sep 4, 2010
    40
    4
    16
    Only problem I'm having is trying to buy PowerAMP . It keeps giving me an "An Error occurred. Please try again" message. WTF?
     

Share This Page

Loading...