1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Support E-mail issues

Discussion in 'Android Devices' started by callmecolt, Feb 17, 2013.

  1. callmecolt

    callmecolt Well-Known Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    36
    Posts:
    119
    Joined:
    Jun 25, 2011

    Jun 25, 2011
    119
    5
    36
    Everyone,

    Yesterday, I started having a problem with my e-mail connecting. When I open it, I get a message "Alert, Login failed". I try to update my password (even though I know it is not wrong) and get a message "Warning, 401 Unauthorized." When I try to delete the account to start fresh, I get "Warning, 401 -1:Unauthorized."

    This happend after I disabled a few of the shitty applications that came with the phone. Examples Amazon MP3 and Kindle, NFL Mobile, Real Racing 2, etc. I did the obvious, and enabled everything back to the way it was. No luck. Restarted the phone. No luck. Battery pull, no luck.

    I can get onto my account on my computer no problem. Does anyone have any ideas? The only thing I have not tried is a factory reset.... but I really don't want to have to do that and setup my phone again!

    Any help would be great, thanks everyone.

    Colt
     

    Advertisement

  2. bberryhill0

    bberryhill0 Android Expert
    Rank:
     #102
    Points:
    273
    Posts:
    2,716
    Joined:
    Jan 27, 2010

    Using which app?
     
  3. callmecolt

    callmecolt Well-Known Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    36
    Posts:
    119
    Joined:
    Jun 25, 2011

    Jun 25, 2011
    119
    5
    36
    Stock Mail application.

    Sent from my ADR6410LVW using Tapatalk 2
     
  4. bberryhill0

    bberryhill0 Android Expert
    Rank:
     #102
    Points:
    273
    Posts:
    2,716
    Joined:
    Jan 27, 2010

    Clear data on that app.
     
  5. callmecolt

    callmecolt Well-Known Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    36
    Posts:
    119
    Joined:
    Jun 25, 2011

    Jun 25, 2011
    119
    5
    36
    Before I came back to the forum, I was messing around and did just that. And it worked! Thanks for the help. I was a little stumped on why the Mail icon went away on the bar at the bottom, until I realized I could just drag another icon in there.

    Thanks again for the help.
     

Share This Page

Loading...