1. Check out our companion app, Forums for Android! Download from Google Play

General Eclipse not detecting my A75

Discussion in 'Android Devices' started by kunparekh18, Dec 23, 2012.

  1. kunparekh18

    kunparekh18 Member
    Thread Starter
    16

    Dec 17, 2012
    21
    4
    16
    I just downloaded the Android SDK and started developing apps. I could run them on the Virtual Machine (AVD) but I can't get them to run on the phone. DDMS view in Eclipse -> no A75 under devices. I have USB debugging on. Am I doing anything wrong?

    I reinstalled the drivers, but that didn't work.

    I am running Ninad's UB-A75-1 ROM if that makes any difference. I have not tried this on stock ROM yet.

    Please help!:(:(:(
     

    Advertisement

  2. kunparekh18

    kunparekh18 Member
    Thread Starter
    16

    Dec 17, 2012
    21
    4
    16
    Please help fast!

    Sent from my A75 using Tapatalk 2
     
  3. ninadchaudhari

    ninadchaudhari What's up !
    233

    Nov 17, 2011
    1,800
    526
    233
    Male
    F.Y B.E
    127.0.0.1
    not to worry about the problem i think :)
    Just you need to install the drivers ...
    go to my Website and install the Drivers for your device ....
    and then open command prompt then type

    Code (Text):
    1. adb devices
    see if you find your device listed !
     
    kunparekh18 likes this.
  4. kunparekh18

    kunparekh18 Member
    Thread Starter
    16

    Dec 17, 2012
    21
    4
    16
    When I install the drivers it says, WARNING FILES NOT FOUND... Contact Ninad immediately. Am I doing anything wrong? I've also tried running as administrator, but same result. Please help.

    EDIT: I was able to install the drivers through device manager. But now when I run Eclipse and choose the A75, the log says

    Code (Text):
    1.  
    2. [2012-12-24 16:21:50 - MyFirstAppCalculator] Installing MyFirstAppCalculator.apk...
    3. [2012-12-24 16:21:52 - MyFirstAppCalculator] Installation error: INSTALL_FAILED_MEDIA_UNAVAILABLE
    4. [2012-12-24 16:21:52 - MyFirstAppCalculator] Please check logcat output for more details.
    5. [2012-12-24 16:21:52 - MyFirstAppCalculator] Launch canceled!
    6.  
    Help please?

    EDIT 2: Finally got it to work! I turned the USB Mass Storage option off. Thanks so much for the help, Ninad!
     
  5. ninadchaudhari

    ninadchaudhari What's up !
    233

    Nov 17, 2011
    1,800
    526
    233
    Male
    F.Y B.E
    127.0.0.1
  6. kunparekh18

    kunparekh18 Member
    Thread Starter
    16

    Dec 17, 2012
    21
    4
    16
    Sorry Ninad but I solved the problem, I edited the post above yours.

    Sent from my A75 using Tapatalk 2
     
Tags:

Share This Page

Loading...