1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Support email begins with "0"

Discussion in 'Android Devices' started by mjdupuis, Aug 11, 2010.

  1. mjdupuis

    mjdupuis Lurker
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    2
    Joined:
    Jun 10, 2010

    Jun 10, 2010
    2
    0
    5
    For the past few days any email sent from my HTC Incredible (rooted on stock Sense Froyo) has begun with a "0" then the rest of the message. This does not happen when I send email from any desktop client and happens when I send an email from either of the 2 Gmail accounts setup to sync on my phone. I have checked settings and have no signature applied to either account or any other setting that may produce this error. I use the Gmail app, not the HTC mail app. Any help would be appreciated.
     

    Advertisement

  2. Argent

    Argent Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    53
    Posts:
    258
    Joined:
    Mar 11, 2010

    Mar 11, 2010
    258
    65
    53
    Berkley - Michigan
  3. mjdupuis

    mjdupuis Lurker
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    2
    Joined:
    Jun 10, 2010

    Jun 10, 2010
    2
    0
    5
    Thanks so much! I tried searching online, as well as this forum, for a solution but no luck. Looks like replacing the Gmail apk with a newer one fixes things
     
  4. Argent

    Argent Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    53
    Posts:
    258
    Joined:
    Mar 11, 2010

    Mar 11, 2010
    258
    65
    53
    Berkley - Michigan
    yup! I had the same problem when I first flashed the leaked 2.2
     

Share This Page

Loading...