1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Email w\exchange

Discussion in 'Introductions' started by tkdjones, Nov 17, 2010.

  1. tkdjones

    tkdjones Lurker
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    25
    Posts:
    3
    Joined:
    Oct 8, 2010

    Oct 8, 2010
    3
    0
    25
    When I first got my Ally I was able to connect with our companies Exchange server with no issues. I wasn't able to get my calendar but at least I could get email. Since the OTA update, my email screen is black. It shows the Company Name I gave it and when I press sync, i see it syncing but nothing is showing. I have TWICE done a factory reset, still nothing. I have verified with our network tech that the setting are correct. I even downloaded the free version of Touchdown (I read it could push start the email) and have been using it successfully but hate to pay for something I should be getting for free.

    Can anybody help me?
     

    Advertisement

  2. Steven58

    Steven58 Reformed PH
    Rank:
     #4
    Points:
    3,933
    Posts:
    32,959
    Joined:
    Feb 19, 2010

    Feb 19, 2010
    32,959
    25,351
    3,933
    Male
    what phone do you have?
     
  3. tkdjones

    tkdjones Lurker
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    25
    Posts:
    3
    Joined:
    Oct 8, 2010

    Oct 8, 2010
    3
    0
    25
  4. Martimus

    Martimus One bite at a time...
    Rank:
    None
    Points:
    843
    Posts:
    19,535
    Joined:
    Jul 9, 2010

    Jul 9, 2010
    19,535
    4,045
    843
    Male
    Engineer
    'neath a cactus
    Welcome to the Android Forums!
     

Share This Page

Loading...