1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Support Emoji

Discussion in 'Android Devices' started by slobbythegreat, Nov 1, 2012.

  1. slobbythegreat

    Thread Starter
    Rank:
    None
    Posts:
    0
    Joined:

    Yep, im asking about emoji..had it on iphone and it was awesome cant seem to get it on the S3...i downloaded something from the playstore but nothing came up on the keyboard as an option :(

    anyone?
     

    Advertisement

  2. Haggistech

    Haggistech Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    43
    Posts:
    214
    Joined:
    May 26, 2011

    what app did u install?

    was it Emoji Keyboard?
     
  3. Method760

    Method760 Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    56
    Posts:
    150
    Joined:
    Jan 6, 2010

    Jan 6, 2010
    150
    9
    56
    The 760 SoCal
    Go SMS Pro app comes with emojis and you can text and received.
     
  4. slobbythegreat

    Thread Starter
    Rank:
    None
    Posts:
    0
    Joined:

    dunno mate, deleted it

    does this then replace swiftkey which i just paid for or is it compatible?
     
  5. Haggistech

    Haggistech Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    43
    Posts:
    214
    Joined:
    May 26, 2011

    Swiftkey is the keyboard

    SMS Pro is an sms app so should not affect the keyboard :)
     
  6. slobbythegreat

    Thread Starter
    Rank:
    None
    Posts:
    0
    Joined:

    sweeeeeeeet! im getting on it!!
     
  7. sherri

    sherri Android Expert
    Rank:
     #132
    Points:
    213
    Posts:
    1,168
    Joined:
    Nov 2, 2009

    Nov 2, 2009
    1,168
    507
    213
    Just note that although you can send emoji's through handcent, if receiver isn't using handcent as well, they will not see them.
     
  8. slobbythegreat

    Thread Starter
    Rank:
    None
    Posts:
    0
    Joined:

    what about iphoners?
     
  9. sherri

    sherri Android Expert
    Rank:
     #132
    Points:
    213
    Posts:
    1,168
    Joined:
    Nov 2, 2009

    Nov 2, 2009
    1,168
    507
    213
    Iphones will receive the emoji's just fine. For Android, both sender & recipient need hancent and the emoji plugin.
     
  10. slobbythegreat

    Thread Starter
    Rank:
    None
    Posts:
    0
    Joined:

    well then that just sucks doesnt it :mad:
     
  11. sherri

    sherri Android Expert
    Rank:
     #132
    Points:
    213
    Posts:
    1,168
    Joined:
    Nov 2, 2009

    Nov 2, 2009
    1,168
    507
    213
    Yep. I don't understand why the emoji's don't work better on android. Symbols Keyboard has some icons, but not true emoji's....
     
  12. slobbythegreat

    Thread Starter
    Rank:
    None
    Posts:
    0
    Joined:

    Yeah I saw that guess ill just message u hahaha
     
  13. sherri

    sherri Android Expert
    Rank:
     #132
    Points:
    213
    Posts:
    1,168
    Joined:
    Nov 2, 2009

    Nov 2, 2009
    1,168
    507
    213
    Works for me! Message away!
     
  14. ceva321

    ceva321 Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    113
    Posts:
    724
    Joined:
    Oct 3, 2012

    Go SMS PRO for me...can send and receive emoji from iphones :)
     
  15. sherri

    sherri Android Expert
    Rank:
     #132
    Points:
    213
    Posts:
    1,168
    Joined:
    Nov 2, 2009

    Nov 2, 2009
    1,168
    507
    213
    Can it send and receive to other androids? Or do they need to be using Go as well?
     
  16. ceva321

    ceva321 Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    113
    Posts:
    724
    Joined:
    Oct 3, 2012

    ^^^
    good question, I dunno yet..all my friends have iphones :(
     
  17. k20kev

    k20kev Newbie
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    15
    Joined:
    Nov 9, 2012

    Nov 9, 2012
    15
    1
    16
    Male
    Cm10 (JellyBean) has Emoji built in to the stock messaging program :]
     
  18. sherri

    sherri Android Expert
    Rank:
     #132
    Points:
    213
    Posts:
    1,168
    Joined:
    Nov 2, 2009

    Nov 2, 2009
    1,168
    507
    213
    CM10 is a ROM, which means phone must be rooted. I assumed OP meant stock phone.
     

Share This Page

Loading...