1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Root Error in Downgrading to ZVB

Discussion in 'Android Devices' started by Mexjoker, Apr 26, 2012.

  1. Mexjoker

    Mexjoker I'm Not Real, Doris!
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    313
    Posts:
    3,078
    Joined:
    Aug 1, 2011

    Aug 1, 2011
    3,078
    1,008
    313
    Male
    High School Student
    Atlanta, Georgia
    Didn't work. And i feel a little sad but your avatar is helping solve that problem xD
     

    Advertisement

  2. gbiggie

    gbiggie La patience et le pardon
    Rank:
    None
    Points:
    633
    Posts:
    6,929
    Joined:
    Sep 17, 2011

    Sep 17, 2011
    6,929
    2,687
    633
    Male
    Detroit,Michigan
    Lol
    Hmm..pls tell that your CPU sees your phone.
     
  3. Mexjoker

    Mexjoker I'm Not Real, Doris!
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    313
    Posts:
    3,078
    Joined:
    Aug 1, 2011

    Aug 1, 2011
    3,078
    1,008
    313
    Male
    High School Student
    Atlanta, Georgia
    Yes it does, but when i plug it in, A message pops up on the phone that says "You can not switch usb mode in test mode". Both the LG Update Tool and LGNPST pick up the phone. Picks it up As MS910ZVB
     
  4. gbiggie

    gbiggie La patience et le pardon
    Rank:
    None
    Points:
    633
    Posts:
    6,929
    Joined:
    Sep 17, 2011

    Sep 17, 2011
    6,929
    2,687
    633
    Male
    Detroit,Michigan
    Mexjoker likes this.
  5. Mexjoker

    Mexjoker I'm Not Real, Doris!
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    313
    Posts:
    3,078
    Joined:
    Aug 1, 2011

    Aug 1, 2011
    3,078
    1,008
    313
    Male
    High School Student
    Atlanta, Georgia
  6. bnb25

    bnb25 Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    173
    Posts:
    2,617
    Joined:
    Jan 16, 2012

    Jan 16, 2012
    2,617
    376
    173
    Male
    Michigan
    That's what you get for not being happy with ZVD, the best version. *wiggles finger in a disapproving manor*
     
  7. gbiggie

    gbiggie La patience et le pardon
    Rank:
    None
    Points:
    633
    Posts:
    6,929
    Joined:
    Sep 17, 2011

    Sep 17, 2011
    6,929
    2,687
    633
    Male
    Detroit,Michigan
    :pno wasn't that at all...he said he just wanted to try it for the experience.
    Its all good..fixin it for him now with an uograde;)
     
    Mexjoker likes this.
  8. epayne123

    epayne123 Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    163
    Posts:
    1,006
    Joined:
    Jul 7, 2010

    Let me know if you need anything, biggie... I am always here.
     
  9. Mexjoker

    Mexjoker I'm Not Real, Doris!
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    313
    Posts:
    3,078
    Joined:
    Aug 1, 2011

    Aug 1, 2011
    3,078
    1,008
    313
    Male
    High School Student
    Atlanta, Georgia
    Well upgrading didn't work. I think I'm just going to go to a corporal store and see what they can do :/
     
  10. mrpnut

    mrpnut THE WORLD IS YOURS
    Rank:
    None
    Points:
    413
    Posts:
    3,525
    Joined:
    Jun 1, 2011

    Jun 1, 2011
    3,525
    1,783
    413
    Male
    trying to concur the world
    CALI
    y u couldn't upgrade then
     
    Mexjoker likes this.
  11. Mexjoker

    Mexjoker I'm Not Real, Doris!
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    313
    Posts:
    3,078
    Joined:
    Aug 1, 2011

    Aug 1, 2011
    3,078
    1,008
    313
    Male
    High School Student
    Atlanta, Georgia

    I'm on zvd but that didn't fix my problem
     
  12. gbiggie

    gbiggie La patience et le pardon
    Rank:
    None
    Points:
    633
    Posts:
    6,929
    Joined:
    Sep 17, 2011

    Sep 17, 2011
    6,929
    2,687
    633
    Male
    Detroit,Michigan
    Have never seen it erase that info before.
    Grrrr...hooked it up to LGNPST and everything looked good. Went through the update process fine.
     
  13. Mexjoker

    Mexjoker I'm Not Real, Doris!
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    313
    Posts:
    3,078
    Joined:
    Aug 1, 2011

    Aug 1, 2011
    3,078
    1,008
    313
    Male
    High School Student
    Atlanta, Georgia
    Don't know what could have went wrong :thinking:
     
  14. gbiggie

    gbiggie La patience et le pardon
    Rank:
    None
    Points:
    633
    Posts:
    6,929
    Joined:
    Sep 17, 2011

    Sep 17, 2011
    6,929
    2,687
    633
    Male
    Detroit,Michigan
    Post up a pic of what your "about phone" looks like;)
     
  15. Mexjoker

    Mexjoker I'm Not Real, Doris!
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    313
    Posts:
    3,078
    Joined:
    Aug 1, 2011

    Aug 1, 2011
    3,078
    1,008
    313
    Male
    High School Student
    Atlanta, Georgia
    Can't take screenshots lol But

    My Phone Number
    UNKNOWN

    MIN
    UNKNOWN

    PRL Version
    UNKNOWN

    Is what it looks like lol So Far Manually Programming It and Upgrading To ZVD Have Not Worked
     
  16. Fuzzy13

    Fuzzy13 Extreme Android User
    Rank:
    None
    Points:
    413
    Posts:
    7,290
    Joined:
    Dec 8, 2011

    Dec 8, 2011
    7,290
    2,503
    413
    Engineer
    A-T-L-A-N-T-A
    It's got to be in the activation.

    Have you called Metro PCS and gone through the activation process with them?

    Maybe BIG has some more answers. :/
     
  17. justainchoe

    justainchoe Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    43
    Posts:
    191
    Joined:
    Jan 20, 2012

    Jan 20, 2012
    191
    45
    43
    Los Angeles, CA
    This might work. For the esteem (and practically all new metropcs phones) it's ##626* then 587846.

    Your MDN (mobile device number) is your phone number, SID is 6503, and you might have to call metropcs to get your MIN.

    Call an authorized metropcs store and ask them if they can give you your MIN. Or call 888-8metro8. You'll need your phone number and your 8 digit pin (usually your birthday).
     
  18. Mexjoker

    Mexjoker I'm Not Real, Doris!
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    313
    Posts:
    3,078
    Joined:
    Aug 1, 2011

    Aug 1, 2011
    3,078
    1,008
    313
    Male
    High School Student
    Atlanta, Georgia
    Already Did That. Didn't work at all
     
  19. Mexjoker

    Mexjoker I'm Not Real, Doris!
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    313
    Posts:
    3,078
    Joined:
    Aug 1, 2011

    Aug 1, 2011
    3,078
    1,008
    313
    Male
    High School Student
    Atlanta, Georgia
    Heres a screenshot of what it looks like.
    [​IMG]
     
  20. mrpnut

    mrpnut THE WORLD IS YOURS
    Rank:
    None
    Points:
    413
    Posts:
    3,525
    Joined:
    Jun 1, 2011

    Jun 1, 2011
    3,525
    1,783
    413
    Male
    trying to concur the world
    CALI
    yup he tryed all that already I got his min number and still no go :(
     
  21. Mexjoker

    Mexjoker I'm Not Real, Doris!
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    313
    Posts:
    3,078
    Joined:
    Aug 1, 2011

    Aug 1, 2011
    3,078
    1,008
    313
    Male
    High School Student
    Atlanta, Georgia
    Yup Yup

    Sent from my LG-MS910 using Tapatalk 2 Beta-5
     
  22. Fabian209

    Fabian209 Newbie
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    45
    Joined:
    Sep 16, 2011

    Sep 16, 2011
    45
    3
    16
    Male
    I read thru all this thread and didnt see nobody mention a factory reset I downgrade from zvd to zvb all the time and most of the time I encounter errors but a factory reset takes care of most of those errors for the unknown prl I suggest the program called qpst
     
  23. Mexjoker

    Mexjoker I'm Not Real, Doris!
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    313
    Posts:
    3,078
    Joined:
    Aug 1, 2011

    Aug 1, 2011
    3,078
    1,008
    313
    Male
    High School Student
    Atlanta, Georgia
    Trued factory reset. Nada and heard of that. Its where i try and push the prl to the phone, right?
     
  24. Fabian209

    Fabian209 Newbie
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    45
    Joined:
    Sep 16, 2011

    Sep 16, 2011
    45
    3
    16
    Male
    Yeah have you tried it? if you havent google "manually changed prls on the lg esteem" and im sure the thread with instructions will pop up because besides changing the prls on your device you can change the spc code and since your phone is not asking for one in order to changed the prls you need the spc code and if it doesn't ask you for one maybe you can write one on your device and try to downgrade again to zvb
     
  25. Fabian209

    Fabian209 Newbie
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    45
    Joined:
    Sep 16, 2011

    Sep 16, 2011
    45
    3
    16
    Male
    when you did the reset was it a hard reset or a soft reset or both?
     
Tags:

Share This Page

Loading...